Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Duurzaam Repareren sluit naadloos aan bij “meer met minder”-strategie van Henkel

Gepubliceerd op: 29-10-2013


Duurzaamheid zit bij Henkel stevig verankerd in de waarden. Het aansluiten op de initiatieven van de stichting Duurzaam Repareren is voor Henkel dan ook niet meer dan een logische stap in de corporate strategy.

Henkel streeft naar nieuwe oplossingen voor duurzame ontwikkeling, terwijl men op maatschappelijk verantwoorde wijze het succes verder blijft uitbouwen. Deze ambitie wordt weerspiegeld in alle activiteiten van de onderneming - door de hele waardeketen heen. Op basis van deze ambitie heeft men de duurzaamheidsstrategie voor 2030 ontwikkeld: de efficiency in de komende 20 jaar verdrievoudigen. Of met andere woorden 3 keer meer output realiseren met dezelfde middelen.

Gezien de toenemende vraag naar beperkte natuurlijke hulpbronnen moeten we blijven verbeteren. In de toekomst ligt onze focus op het nog intensiever betrekken van onze medewerkers bij onze duurzame activiteiten, het versterken van onze samenwerking met onze partners door de hele waardeketen heen en op het verder verbeteren van onze evaluatie, sturings- en communicatiemiddelen. Een initiatief als Duurzaam Repareren past perfect in deze strategie, aldus Ron Rouschen van Henkel.

De afgelopen periode zijn geselecteerde Loctite en Teroson producten van Henkel voor de autobranche door de stichting onder de loep genomen, met positief resultaat. Voor Henkel een nuttige exercitie om de voorsprong op gebied van duurzaamheid te bepalen. De stichting heeft haar beeld kunnen verscherpen van duurzame middelen en producten die in de markt beschikbaar zijn.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer