Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

DUURZAAM REPAREREN CERTIFICERING VOOR PROFILE CAR & TYRESERVICE VESTIGINGEN

Gepubliceerd op: 07-07-2015


* Officiële muurschild en certificaat bevestigen belang duurzaamheid

VEENENDAAL, 7 juli 2015 - Alle vestigingen van Profile Car & Tyreservice in Nederland zijn gecertificeerd door de stichting Duurzaam Repareren. Harm Nieboer van Profile Nederland kreeg uit handen van Angelica Gravendijk het eerste certificaat en schild van Duurzaam Repareren overhandigd. De specialist in banden- en autoservice garandeert met het keurmerk duurzame producten en een milieuvriendelijke manier van werken. Profile Car & Tyreservice sluit hiermee aan bij de wensen van de (zakelijke) markt. Recent zijn alle 145 Profile Car & Tyreservice vestigingen geschouwd.

De missie van Stichting Duurzaam Repareren is het zichtbaar maken van autobedrijven die na een audit door de DEKRA als milieuvriendelijk kunnen worden beschouwd. Het certificaat Duurzaam Repareren sluit aan op een toenemende marktbehoefte en wordt ook vanuit de overheid sterk gestimuleerd. Daarnaast is Duurzaam Repareren een belangrijk aandachtspunt van verzekeraars, ANWB, leasemaatschappijen en fleetowners.

Belangrijk
De Stichting Duurzaam Repareren timmert flink aan de weg. Angelica Gravendijk licht toe: “Automobilisten weten dankzij het certificaat Duurzaam Repareren bij welke bedrijven zij hun auto op een milieuvriendelijke wijze kunnen laten onderhouden, zonder dat het meer gaat kosten. We hebben reeds vele bedrijven gecertificeerd, recent bijvoorbeeld ook alle ANWB Wegenwacht Centra. Je ziet daaraan dat het steeds meer gaat leven, niet alleen in de zakelijke markt maar ook in de consumentenmarkt. Ik ben er trots op dat Profile Car & Tyreservice het belang van duurzaamheid zo hoog in het vaandel heeft staan. We gaan alle vestigingen snel voorzien van het welverdiende muurschild en certificaat.”

Toekomst
Harm Nieboer, van Profile Nederland, is blij met de certificering: “Duurzaam Repareren heeft de toekomst. Duurzaamheid wordt voor automobilisten, maar met name voor leasemaatschappijen, steeds belangrijker. Zij denken daarom ook mee over de optimalisering van dit keurmerk. Met de certificering tonen wij aan vooruitstrevend te zijn in milieuvriendelijke kwaliteit in de automotive branche. Wij hechten veel waarde aan producten en diensten die duurzaamheid bevorderen, denk aan het promoten van banden met goede bandenlabels, goede bandenspanning en uitlijnen. Al onze onderhoudsvestigingen (145), met de naam Profile Car & Tyreservice, hebben nu de certificering. De andere 35 volgen dit jaar en volgend jaar, als zij ook de stap maken naar compleet auto-onderhoud.”

Over Profile
Profile staat voor professionele bandenservice voor trucks en personenauto’s en merkonafhankelijk en full-service auto-onderhoud. Met 180 vestigingen in Nederland en 45 in België is Profile marktleider in de Benelux. Profile werkt als franchiseorganisatie uitsluitend met succesvolle, zelfstandige ondernemers.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer