Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Duits onderdelenconcept komt eraan

Gepubliceerd op: 28-09-2012


Bleker Autoteile, de onderdelentak van de Duitse dealerholding Bleker Gruppe, heeft samen met een aantal andere dealergroepen een nieuw initiatief genomen. De vier dealergroepen introduceren ODM, volluit Originalteile Direkt Münsterland.

Dit is een stichting, waarin de betreffende dealergroepen hun onderdelenactiviteiten van de merken Renault en Dacia, Peugeot en Citroën, Volkswagen en Audi, maar ook Opel en Mercedes-Benz bundelen.

Zowel de onderdelenverkoop als de logistiek worden uit de diverse dealergroepen gelicht en centraal aangestuurd. Op die manier ontstaat een merkgebonden grossiersorganisatie. Met een vijfde dealergroep (BMW) is men nog in gesprek.

Manager Jan Willem Goorhuis: "De buitendienstmedewerkers zijn in dienst van ODM en bieden in een gegeven rayon het complete pakket originele onderdelen aan. We bekijken momenteel de mogelijkheden om het ODM-concept in Nederland te introduceren."

Al actief
Bleker Autoteile is op individuele basis sinds vorig jaar al in ons land actief. Goorhuis: "In Nederland richten we ons op schadeherstellers en universele garages. Toch zijn ook een aantal merkdealers klant geworden. In Gelderland en Overijssel bezorgen we met drie bestelauto's de onderdelen zelf. In de andere provincies werken we samen met een transporteur."

Bleker Autoteile had in Nederland in 2011 een omzet van ruim twee miljoen euro. "Dit jaar passeren we de drie miljoen euro zonder problemen. We gaan er van uit dat we over een jaar of vijf structureel op tien miljoen euro omzet uitkomen", aldus Goorhuis.

Lees alles over het nieuwe onderdelenconcept vanaf pagina 33 in de nieuwe editie van Aftersales Magazine, die op 2 oktober verschijnt.

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer