Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Dometic WAECO breidt R1234yf specialisten netwerk uit naar 33

Gepubliceerd op: 27-12-2013


Fabrikant en distributeur van airco serviceapparatuur Dometic Group, heeft haar WAECO R1234yf AirCon Experts Safety Network uitgebreid naar 24 netwerkpartners in Nederland en negen in België. Om de dekking in beide landen te optimaliseren, is Dometic WAECO in gesprek met nog acht mogelijke nieuwe partners in de Benelux. Van de 24 Nederlandse dealers bieden er 11 mobiele service op locatie aan. In België zijn dat tot nu toe drie locaties.

R1234yf service netwerk
“Dometic WAECO heeft het AirCon Experts Safety Network opgezet voor auto- en schadebedrijven die niet willen of kunnen investeren in R1234yf airco serviceapparatuur,” aldus After Sales Director Toon Snoeren van Dometic WAECO. “Steeds meer autofabrikanten vullen hun aircosystemen met het nieuwe koudemiddel R1234yf. Op dit moment zijn dat 17 merken met samen 29 modellen. Echter zie je die auto’s niet direct terug in de werkplaats. Om deze reden wil en kan niet iedereen investeren. ”

Benodigde kennis in huis
Bedrijven die niet willen of kunnen investeren, komt het Dometic WAECO R1234yf AirCon Experts Safety Network tegemoet door ze voor een marktconform bedrag diensten aan te bieden. ”De bedrijven in het AirCon Experts Safety Network werken al langere tijd samen met Dometic WAECO. Snoeren: “Ze kennen onze producten en krijgen onze trainingen en hebben dus de benodigde kennis in huis.”

Geen stress om koudemiddel R1234yf
Dometic WAECO AirConExperts zijn een betrouwbare partner voor het servicen en onderhouden van R1234yf aircosystemen. Autobedrijven en schadeherstellers die zelf de benodigde apparatuur nog niet in huis hebben kunnen contact opnemen met een van de servicepartners via www.airconservice.nl/r1234yf. De ervaren werkplaatsmedewerkers plannen uw opdracht onmiddellijk in zonder vertraging, zodat u tevreden klanten houdt.

ASC 5000RPA AirCon Service Center
Dometic WAECO heeft speciaal voor het servicen en onderhouden van auto’s met koudemiddel R1234yf het ASC 5000RPA AirCon Service Center ontwikkeld. Koudemiddel R1234yf reageert gevoelig op vermenging met andere koudemiddelen. De ASC 5000 RPA controleert de reinigingsgraad met behulp van een geïntegreerde analyseapparaat. Daarnaast voldoet de ASC 5000 RPA volledig aan de eisen op het gebied van brandveiligheid.

Netwerkoverzicht Nederland en België
Het Dometic WAECO dealernetwerk in Nederland en België is overzichtelijk in kaart gebracht op website http://www.airconservice.nl.

Nederland: http://www.airconservice.nl/kaart_airconexperts_NL_131213.pdf
België: http://www.airconservice.nl/kaart_airconexperts_BE_02.pdf

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer