Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Dometic Benelux distributeur SIM-loos vlootmanagementsysteem 5Fleet voor transportbedrijven

Gepubliceerd op: 02-06-2014


Dometic Benelux B.V. is sinds 1 april jongstleden de trotse en exclusieve distributeur van vlootmanagementsysteem 5Fleet in Nederland, België en Luxemburg. 5Fleet is een uniek vlootmanagementsysteem voor het beheren, controleren en lokaliseren van wagenparken en ladingen.

5Fleet is een professioneel vlootmanagementsysteem en werkt zonder SIM-kaart waardoor hoge telefoon- en roaming-kosten tot het verleden behoren. Het systeem bestaat uit een elektronische unit met ingebouwde GPS in het voertuig die is aangesloten op de accu. Alle start-, stop- en ritgegevens van het voertuig worden door de elektronische unit geregistreerd. Op locaties waar de voertuigen lading afgeven en/of ophalen, is een ontvangstunit gemonteerd. Zodra het voertuig in de buurt van de locatie komt, wordt alle data via een draadloze radioverbinding automatisch verzonden naar een centrale server. De gegevens kunnen via een portal met een persoonlijke login eenvoudig worden beheerd. Hiervoor is geen software nodig, alles gebeurt via het portal op internet waardoor 5Fleet makkelijk en gebruiksvriendelijk is.

Rapportages en gegevensoverdracht
5Fleet is ontwikkeld en wordt geproduceerd door de Deense fabrikant Commotive. Het systeem verzamelt onder andere informatie over de rijroutes van wagenparken en de locatie van waardevolle goederen. Het innovatieve vlootmanagementsysteem geeft volledig inzicht in het wagenpark en bruikbare informatie voor het handhaven en verbeteren van bedrijfsprocessen. Met 5Fleet kan de wagenparkbeheerder duidelijk inzichtelijke rapportages opstellen en gegevens zoals kilometerregistraties en declaraties overdragen aan bijvoorbeeld de belastingdienst.

Brandstofverbruik en CO2-uitstoot verlagen
5Fleet geeft de wagenparkbeheerder unieke data voor het optimaliseren van het wagenpark met betrekking tot grootte, gebruik en respect voor het milieu. Het systeem documenteert aankomst- en vertrektijden en adressen van het voertuig. De data wordt geëxporteerd in .csv bestandsformaat. Met de data kunnen routes en de inzetbaarheid van voertuigen worden geoptimaliseerd en het brandstofverbruik, CO2-uitstoot en onderhoudskosten verlaagd worden.    

Deense Post tevreden gebruiker
Het bedrijf Deense Post is al sinds 2008 een tevreden gebruiker van 5Fleet. Deense Post plaatst de GPS-units van 5fleet in gebouwen, brievenbussen, auto’s, bij klanten en zelfs in brieven. De GPS-units zenden een signaal uit waardoor het zichtbaar wordt wanneer brievenbussen geleegd worden, welke routes er gereden zijn en hoe de post op zijn bestemming aankomt. De Deense Post heeft met 5Fleet een material-handlingvloot en een waterdichte kwaliteitscontrole.

“We kijken terug op een geslaagd project”, aldus Deense Post CEO Henning Christensen. “Wat mij betreft is 5Fleet een unieke mogelijkheid voor Deense Post om onze service te garanderen en te verbeteren. Tegelijkertijd kunnen we onze bestaande infrastructuur van brievenbussen, voertuigen, gebouwen en gereedschap gebruiken om onze artikelen terug te vinden als ze verdwenen zijn. Ik zie een wereld aan mogelijkheden voor nieuwe EU-landen, zij kunnen volop profiteren van de mogelijkheden van 5Fleet in de postsector, maar ook in andere transportsectoren.”

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer