Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Dometic Benelux biedt nieuwe automotive verwarmingsmogelijkheden

Gepubliceerd op: 28-08-2014


Dometic Benelux B.V. en Kabola Heating Systems BV bieden de automotive branche samen nieuwe verwarmingsmogelijkheden. Hiervoor zijn de automotive toeleverancier en de Nederlandse verwarmingsspecialist een exclusieve samenwerking aangegaan.

Kabola is de Nederlandse fabrikant van oliegestookte verwarmingsketels. Door toepassing van nieuwe technologieën is Kabola er in geslaagd oliegestookte verwarmingsinstallaties klein, schoon, zuinig en stil te maken. Hierdoor zijn ze toepasbaar geworden voor onder andere trucks, campers, jachten en schepen.

De verwarmingssystemen van Kabola en Dometic maken gebruik van een nieuwe generatie modulair geconstrueerde warmtewisselaars. Hiermee kan de temperatuur van gescheiden ruimtes in bijvoorbeeld luxe paardentrailers en mobiele kantoren van tandartsen en dokters afzonderlijk en naar wens geregeld worden.

Kabola levert exclusief aan Dometic WAECO Kabola Heating Systems heeft exclusief voor Dometic WAECO de Compact RVS (roestvrijstalen) reeks verwarmingsketels ontwikkeld. De Compact RVS bevat een speciale brander en is volledig afgestemd voor gebruik in de transportsector en andere automotive toepassingen. Naast de verwarmingssystemen levert Kabola aan Dometic maatwerk zoals onder andere de behuizing waarin de ketels, eventueel in combinatie met aircosystemen, kunnen worden ingebouwd.

Gemiddelde levensduur 15 jaar De nieuwste volautomatische dieselgestookte Kabola Compact roestvrijstalen verwarmingsketel kan continu gebruikt worden en heeft een gemiddelde levensduur van ongeveer 15 jaar. Kabola-ketels en kachels kunnen gebruikt worden met conventionele brandstoffen zoals diesel, stookolie, huishoudolie of nieuwe brandstoffen zoals zuivere biobrandstof.


Met Kabola verwarmingsketels kunnen ruimtes in onder andere vrachtwagens, en schepen worden verwarmd, waardoor bevriezing kan worden voorkomen. Andere mogelijkheden van de verwarmingssystemen zijn het voorverwarmen van motoren waardoor deze minder snel slijten, ze milieuvriendelijker zijn en minder brandstof verbruiken.

Combineren met Dometic koelsystemen Kabola Heating Systems componenten kunnen worden gecombineerd met de koelsystemen van Dometic WAECO. Met de combinaties kunnen ruimtes vochtvrij gehouden worden, waarbij aan vaste temperatuur gebonden producten geen risico lopen om te bederven. De verwarmings- en koelsystemen kunnen eveneens worden gecombineerd met vloerverwarming voor onder andere trailers, wanden en pop-out boxen.

Toepassingen van Dometic WAECO en Kabola Heating Systems kunnen onder andere gevonden worden in de transportsector, carrosseriebouw, scheepvaart, visserij, jachtbouw. Maar ook vakantiehuizen, woonboten en afgelegen cabins kunnen met de dieselgestookte systemen van Kabola worden verwarmd.

Continue gebruik, één keer per jaar onderhoud Kabola Heating Systems zijn de kleinste dieselgestookte verwarmingsketels voor continu gebruik. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor professionele en industriële toepassingen waaronder de transportsector. Omdat vrachtwagens bijna continue onderweg zijn, geldt er ook voor de Kabola verwarmingssystemen een minimale service-interval. Bij continu 24/7 gebruik hoeven de systemen slechts één keer per jaar gecontroleerd te worden. Als de verwarmingssystemen alleen in de winter gebruikt worden is slechts één keer in de twee jaar controle nodig.


Kabola heeft dit gerealiseerd door een schonere verbranding waarbij de roetuitstoot nihil is. De ketels zijn specifiek ontwikkelt voor continu gebruik en branden altijd met dezelfde waarden. Hierdoor is er minder condensvorming in de ketel en brander en neemt de levensduur kwadratisch toe.

Meer dan 90 procent rendement Tests van onder andere TÜV Nord leren dat Kabola verwarmingssystemen een lage roetuitstoot hebben. Het werkelijk behaalde rendement van de Kabola systemen bedraagt gegarandeerd meer dan 90 procent.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer