Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Dometic Benelux B.V. schenkt IVA Driebergen WAECO airco servicestation voor nieuw vak ComTech

Gepubliceerd op: 01-07-2015


Dometic Benelux B.V. heeft Business School IVA Driebergen een WAECO airco servicestation geschonken. De milieuvriendelijke en zuinige ASC 2500 machine wordt door IVA Driebergen in haar opleidingen gebruikt voor het nieuwe vak Commerciële Techniek (ComTech).

“In het vak Commerciële Techniek wordt studenten technische kennis bijgebracht die ze in het autobedrijf kunnen gebruiken om geld mee te verdienen”, aldus Henk Wildschut, Hoofd Technisch Centrum bij IVA Driebergen. “Een airco servicestation is hier een goed voorbeeld voor. We laten de studenten zien dat investeren in equipment geld oplevert en wat ze moeten doen om de investering rendabel te maken.”

Geen diepgaande technische kennis nodig

IVA Driebergen biedt verschillende technisch-commerciële thema’s aan de studenten, ze hebben daarvoor geen diepgaande technische kennis nodig. “We bieden studenten onder de noemer ‘Blended Learning’ klassikaal thema-lessen waarin we ze de basis van het airconditioningsysteem uitleggen“, vervolgt Wildschut. “Daarna verdiept de student zich individueel verder in het onderwerp door middel van e-learning modules.”

Nadat de student de e-learning module met voldoende resultaat doorlopen heeft, volgen één of meerdere praktische opdrachten. Wildschut: “Met het WAECO servicestation moeten de studenten een airconditioningsysteem van een auto legen, vacumeren, opnieuw vullen en testen. Het thema wordt afgerond met een casus waarbij de student moet berekenen hoe hij met het apparaat geld kan verdienen.”

Belang van samenwerking met bedrijfsleven benadrukt

Na de afronding van het thema wordt de kennis van de student getoetst en bij een goed resultaat afgesloten. Een IVA student doorloopt ongeveer 12 tot 14 verschillende thema’s. “Met deze schenking is het belang van een goede samenwerking met het bedrijfsleven weer benadrukt”, aldus Wildschut. “En dit is wat onze opleidingen zo waardevol maakt.”

De schenking is voortgekomen uit contact tussen IVA Driebergen en Dometic Benelux BV Sales Manager René Plomp. René studeerde van 1986 tot 1988 aan de IVA Driebergen. In ruil voor de schenking heeft IVA Driebergen een deel van de vitrine in de hal van het Technisch Centrum gereserveerd waar Dometic haar producten kan presenteren.

Op de foto overhandigt Dometic Benelux account manager AirCon Joost Bouwmeister de WAECO ASC 2500 aan Henk Wildschut van IVA Driebergen.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer