Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Dealers Doetinchem gaan grossieren

Gepubliceerd op: 28-08-2013


De Doetinchemse Auto Dealers, kortweg DAD, starten begin september met een gezamenlijke onderdelenbezorgdienst in de regio. Dankzij de vijftien deelnemende bedrijven is een marktdekking van 95 procent gerealiseerd. Voor de bezorgdienst tekent Ronden Banden.

Het initiatief is gestart als stageproject van de Doetinchemse dealers Harrie Arendsen (Volvo) en Herwers (Renault). Onder begeleiding van Frank Arendsen (Volvo) en Rudi van Aken (Herwers Groep) heeft HAN-student Remco Reints een inventarisatie gemaakt van vergelijkbare initiatieven en de beste uitgangspunten voor het eigen model uitgewerkt. Dealers van alle grote merkclusters hebben inmiddels toegezegd. Denk behalve aan Volvo en Renault ook aan de Volkswagen Groep, PSA, BMW-Mini, Mercedes, Opel, de Fiat Groep en Toyota.

Centraal in dat model staat bezorging door Ronden Banden, die per dag twee routes kent. Voor 17 uur besteld betekent de volgende ochtend in huis, als voor 11 uur wordt besteld dan is het voor 15u30 geleverd, op voorwaarde dat het bestelde op voorraad ligt.

Per deelnemende dealer wordt hiervoor een vaste maandelijkse vergoeding betaald, het bestellende autobedrijf betaalt geen bezorgkosten. De bestellingen worden geplaatst via telefoon en e-mail maar ook via de gangbare bestelsystemen zoals Part-One, Renault Parts of de Servicebox van PSA.

Een belangrijk argument voor het universele autobedrijf om bij de merkdealer onderdelen te bestellen is volgens Reints de combinatie van technische informatie en ondersteuning. "Schadebedrijven, universele autobedrijven en merkdealer hebben al een onderlinge relatie omdat de dealer bepaalde diensten zoals het inleren van sleutels en het stellen van diagnoses toch al vaak uitvoert voor het universele autobedrijf. Door nu ook de onderdelen te bezorgen wordt de onderlinge samenwerking versterkt."

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer