Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Dealer slachtoffer van EU-regels

Gepubliceerd op: 20-11-2013


De Europese Unie moet zorgen dat er evenwichtige regelgeving komt inzake distributiecontracten. Nu leggen autofabrikanten vaak hun wil op. Daarvan zijn met name de dealers de dupe. Bovag vraagt de EU een einde te maken aan deze oneerlijke handelspratijken.

Een voorbeeld van onevenwichtige voorwaarden is dat de importeurs zich in steeds ruimere mate voorbehouden om zélf rechtstreeks, buiten de dealer om, te verkopen terwijl de dealer geconfronteerd wordt met hoge verplichte investeringen en steeds hogere eisen voor wat betreft de exclusieve inkoop bij zijn leverancier.

Daarnaast is in de contracten vaak sprake van de mogelijkheid om het contract op te zeggen zonder dat daar enige vergoeding tegenover staat voor de hoge investeringen van de dealer en de opgebouwde goodwill. Voorts kunnen leveranciers conform de contracten eenzijdig belangrijke afspraken wijzigen, zonder akkoord van de afnemer dus.

En dan hebben leveranciers er in de contracten ook nog een handje van om  bij modelwijzigingen, overschrijding van leveringstermijnen, prijswijzigingen en schades de risico’s te verleggen naar de afnemer. In brandstofland is het bijvoorbeeld lastig om evenwichtige afspraken te maken over de verdiensystematiek. Stuk voor stuk oneerlijk en onacceptabel.

Bovag-lobbyist Arnold Koopmans was deze week daarom op bezoek bij mevrouw Rehbinder, van de Europese Commissie. Hij heeft daar gepleit voor Europese regelgeving die gelijkwaardigheid in de distributiekolom bevordert. Daar zijn niet alleen retailers, maar ook consumenten bij gebaat. Een evenwichtige machtsverhouding tussen fabrikant en retailers levert immers meer gezonde concurrentie op, en meer diversiteit. Ondernemers kunnen weer ondernemen in plaats van alleen aan de leiband van hun leverancier lopen.

Koopmans: "We willen dat er regelgeving komt waarin bepalingen worden opgenomen die als ‘vermoedelijk onevenwichtig’ worden aangemerkt en we willen een algemene clausule met daarin het verbod tot het gebruik van bepalingen die de positie van een der partijen onredelijk benadelen."

Bron: Aftersalesmagzine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer