Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

De hete APK-zomer van CBX

Gepubliceerd op: 08-07-2013


Bij CBX Nederland is het deze zomer wel heel voordelig om een volledige APK-set aan te schaffen nu ook de emissietesters in de aanbieding zijn.

Tot 31 augustus 2013 kon u al een RVS Newcom 1202 kopen vanaf slechts € 2.595,- excl. BTW. Daar komt nu dan nog eens bovenop dat het hele emissie assortiment in de aanbieding gaat.


Wat dacht u van een viergastester (de Vamag AGS-690V) voor slechts € 2.300,- excl. BTW? Inclusief MID certificaat, levering en Nederlandse handleiding. CBX installeert de benodigde PC-software op uw PC of laptop.

Of een universele, draadloze toerenteller voor slechts € 525,- excl. BTW? De MGT-300V/R kan via rimpelspanning of motortrilling het toerental opnemen en dit ook weer via rimpelspanning of inductief afgeven aan elke viergastester of roetmeter. In combinatie met de Vamag emissietest apparatuur werkt de MGT-300V/R al helemaal draadloos, zonder verdere installatie of configuratie. De MGT-300V/R is ook nog eens standaard voorzien van olietemperatuur sonde.

Natuurlijk zijn ook complete benzine/diesel emissietest-sets voordelig verkrijgbaar. Na contact met CBX kunnen wij precies de juiste set op maat samenstellen zodat u nooit betaalt wat u niet nodig heeft.

Maar de voordelen houden niet op bij de zomer van 2013. U profiteert namelijk nog jaren van ons voordelig keurtarief wanneer u zowel onze platenbank als emissietest apparatuur gebruikt!

www.cbx-nederland.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer