Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

De autokleuren van de toekomst zijn…

Gepubliceerd op: 06-08-2013


Zwart, grijs, wit en…? De jongens van BASF vertellen het ons.

BASF heeft namelijk zijn jaarlijkse rapport gepresenteerd waarin de kleurentrends in de automotive naar voren komen. Net als de vorige keer doet het bedrijf ook een voorspelling voor komend jaar.

Volgens de slimme hoofden van BASF is de sociale staat van de consument af te lezen in de kleurentrends. We gaan terug naar de roots. De digitale wereld met blogs en video’s is ons al druk genoeg. Dat betekent dat we rustige kleuren gaan kiezen.

Individualisering is daarnaast een trend die we sinds de Mini Cooper en Fiat 500 al even kennen. Naar autolak vertaald gaat het betekenen dat we behoefte hebben aan onderscheiding in textuur, materiaal en bovenal kleur. Een mat of fluweel wrapje, of een special effect metallic lak.

In Amerika zijn blauw en bruin helemaal de shit. Matte wraps kunnen nog altijd, maar er wordt druk geëxperimenteerd met andere texturen die 3D-effecten mogelijk maken. Onderzoek onder het Amerikaanse volk wees uit dat mensen het meest kiezen voor zilver, zwart of wit. Als er alleen keuze was uit wat minder saaie kleuren, dan zouden felrood en blauw het moeten gaan maken.

Europa kiest volgens BASF voor moedige en creative kleuren. De crisis zou daar invloed op hebben. De optimisten onder ons gaan hun volgende auto de kleur rood of groen geven. De rest kiest voor één van de vijftig tinten grijs.

De marketingboys van de grote automerken moeten gaan experimenteren met licht geelgroen. Die expressieve kleur zou meer verkopen gaan opleveren. Dus elektrische SLS, jij gaat het maken!

Met dank aan gallardose voor de foto.

Bron: Autoblog.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer