Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Cromax introduceert mengtint WH1795 Shining Silver EFG

Gepubliceerd op: 27-11-2015


Cromax® lanceert WH1795 Shining Silver EFG. Deze mengtint is een kleurloos glass flake pigment dat schadeherstellers helpt bij de toenemende OEM-trend van speciale effecten met al dan niet gekleurde flakes. Deze nieuwe mengkleur is onderdeel van een nieuwe productgroep: ChromaHybrid. De kleuren en pigmenten die tot deze groep behoren kunnen zowel met Cromax Basecoat als met Cromax Pro Basecoat gebruikt worden. 

"Wanneer je de ChromaHybrid WH1795 Shining Silver EFG toevoegt aan bestaande kleurformules, krijg je een wonderlijk en complex effect van schittering. En omdat het pigment kleurloos is, heeft het geen invloed op de kleur zelf en voegt het enkel de speciale schittering toe die alleen kan worden bereikt door glass flakes", meldt Ann De Clerck, Colour Service Manager voor Axalta Coating Systems EMEA. "We hebben ingespeeld op deze OEM-trend, die onder meer te vinden is bij Jaguar Farallon zwart, Audi Ara blauw en Mercedes Onyx zwart. Wij helpen onze schadeherstelbedrijven met dit soort tinten die ze nodig hebben om die specifieke kleuren te herstellen, ongeacht of ze Cromax Pro Basecoat of Cromax Basecoat gebruiken."

Gezien het beperkte gebruik van dit specifieke en gespecialiseerde product wordt ChromaHybrid WH1795 Shining Silver EFG verpakt in blikken van 250ml, die voor gebruik licht geschud moeten worden. De nieuwe mengformules die ChromaHybrid WH1795 Shining Silver EFG bevatten, zijn beschikbaar op ChromaWebTM, de nieuwe en zeer uitgebreide kleurenzoeksoftware van Cromax.

Over Cromax:

Cromax, één van de wereldwijde lakmerken van Axalta Coating Systems, is gericht op verhoging van de productiviteit – van de receptie tot en met de werkplaats – met laksystemen ontwikkeld voor een snelle en nauwkeurige applicatie. Op maat gemaakte bedrijfs- en marketingoplossingen, geavanceerde kleurmetingtechnologie en praktische innovaties vormen de basis voor een hoogproductief schadeherstelproces. Cromax helpt schadeherstellers bij de positieve ontwikkeling van hun bedrijf.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer