Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Cromax® speelt in op OEM-trends met nieuwe mengkleuren

Gepubliceerd op: 02-04-2015


Hoogchromatische1 en exclusieve kleuren zijn een groeiende trend bij de autofabrikanten. Om in te spelen op deze behoefte, breidt Cromax® zijn Cromax® Basecoat en Cromax® Pro assortiment uit met nieuwe mengkleuren gebaseerd op nieuwe pigmenten.

Met Cromax® Pro Scarlet Red WB61 en Cromax® Scarlet Red 1461W introduceert het lakmerk exclusieve mengkleuren voor de OEM-markt in de EMEA-regio. Deze diepe, verzadigde kleuren zijn transparant waardoor schadeherstellers zeer chromatische, blauwachtige roodtinten kunnen aanmaken. Met deze mengkleuren kunnen zowel effectkleuren als effen kleuren hersteld worden van merken/autokleuren als de Jaguar Picante Red, Hyundai Red Passion en Aston Martin Fire Red 2.

De nieuwe oranje mengkleuren – Cromax® Pro Pure Orange WB54 en Cromax® Pure Orange 1454W – vervolledigen dan weer het kleurenaanbod voor de chromatische oranje- en roodtinten.

De eerste formules voor deze OEM-kleuren zijn nu al verkrijgbaar via www.cromax.nl. Cromax® herziet trouwens ook kleurformules die kunnen gebruik maken van deze nieuwe heldere rode en oranje kleuren. Ze komen op de kleurenzoekwebsite zodra ze beschikbaar zijn en zullen vermeld staan op de eerste ColorNetTM Pro-update van 2015.

Cromax® Spectral Silver WB1736 bevat een exclusief regenboog Spectraflair® pigment dat gebruikt kan worden samen met Cromax® Basecoat en Cromax® Pro Basecoat. Deze werd ontwikkeld om in te spelen op de vraag van Europese Cromax®-gebruikers om het regenboogeffect te krijgen voor het herstel van Audi LX7T Prismasilber dat vooral gebruikt wordt op de Audi S-Type modellen. Formules die Cromax® Spectral Silver WB1736 bevatten zijn ook beschikbaar op www.cromax.nl.

Koen Silverans, training leader Cromax® EMEA over de introductie: “Deze nieuwe kleuren werden ontwikkeld voor autoschadeherstelbedrijven die voertuigen repareren met zeer chromatische en exclusieve kleuren. Wanneer we de nieuwste kleurinformatie en productieve oplossingen kunnen aanbieden, dan helpen we onze klanten bij het volgen van de nieuwste OEM-trends."

Over Cromax®:
Cromax®, één van de wereldwijde lakmerken van Axalta Coating Systems, is gericht op verhoging van de productiviteit – van de receptie tot en met de werkplaats – met laksystemen ontwikkeld voor een snelle en nauwkeurige applicatie. Op maat gemaakte bedrijfs- en marketingoplossingen, geavanceerde kleurmetingtechnologie en praktische innovaties vormen de basis voor een hoogproductief schadeherstelproces. Cromax® helpt schadeherstellers bij de positieve ontwikkeling van hun bedrijf.


1 Hoogchromatisch: kleuren met veel kleurtonen

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer