Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Compleet assortiment Sunmight schuurschijven bij Chemicar Europe nv.

Gepubliceerd op: 28-04-2013


Sunmight Green en Gold.

Wat maakt Sunmight zo uniek en performant?

Sunmight is opgebouwd uit een aantal uitzonderlijke materialen. Het is niet elk onderdeel op zich, maar juist de combinatie van al deze verschillende materialen in één product dat Sunmight zo bijzonder maakt.

De Sunmight green schuurschijf bestaat uit een kunststof drager in plaats van papier. Deze PVC-film zorgt ervoor dat de schijf niet scheurt, is bovendien waterbestendig waardoor het  zowel droog als nat kan gebruikt worden. Deze PVC-drager is bovendien altijd perfect vlak, wat een gelijkmatige schuurkracht ten goede komt.

De scherpte van sunmight schuurschijven is uniek. De korrels worden na magnetisatie in de lijmlaag aangebracht, waardoor hun scherpe punt steeds perfect loodrecht op het schuuroppervlak gericht is.

De verlijming van de korrels gebeurt met behulp van 2 lijmlagen,  de schuurkorrels worden ingekapseld zodat de schuurkorrel bijna onmogelijk kan afschilferen.

Tenslotte worden de schijven afgewerkt met een anti-kleefcoating die ervoor zorgt dat het papier niet kan vollopen. Door de nieuwe generatie lakken klit het schuurstof samen tot kleine bolletjes die heel snel vastkleven in het oppervlak. Bij sunmight is dit onmogelijk dankzij die anti-kleefcoating die als het ware het schuurstof afstoot.

Kortom Sunmight staat voor uitzonderlijke schuurkwaliteit, perfect schuurvlak, accurate krasdiepte en duurzame kwaliteit.

SUNA SUNG SUNH

 Informatie: www.chemicar.eu

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer