Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

CBX PAKT WEER FLINK UIT IN HARDENBERG

Gepubliceerd op: 19-09-2013


CBX Nederland bv is de laatste jaren hard gegroeid als totaalaanbieder voor het autobedrijf. Maar de wortels liggen natuurlijk nog altijd bij het eigen, in Nederland geproduceerde product: de platenbank.

De revolutionaire 1200-serie platenbanken zullen dan ook weer een prominente plek hebben op de Autoprofessioneel in Hardenberg aankomende 15, 16 en 17 oktober. Zowel de 1204 (vierplaats uitvoering) als de 1202 (tweeplaats uitvoering) zullen ruimschoots te bewonderen zijn. Verder wacht de geïnteresseerde garagehouder een wel heel erg positieve verassing, waarvan we alleen kunnen zeggen dat CBX de laagste bank voor de laagste prijs aanbiedt.

Twizzy
Leuk detail: er zal wederom een elektrische Renault Twizzy gebruikt worden om een live test op de Newcom 1204 te demonstreren. Nergens wordt beter in beeld gebracht hoe makkelijk en snel een test op een Newcom platenbank verricht kan worden.

1200-serie (RVS)
Ook zal een transparante tweeplaats uitvoering (1202) een prominente plek innemen op de CBX-stand op een schuin plateau, waarbij het innovatieve en onverwoestbare binnenwerk van de 1200-serie uitvoerig te bewonderen is. Zien doet geloven; waarbij iedere technicus die het binnenwerk van de 1200-serie ziet, kan er niet onderuit dat dit niet alleen de platste en fraaiste, maar ook de best geconstrueerde platenbank van Europa is.

Diagnose/printmodule
Op een grote 40-inch monitor zal CBX zijn unieke PC diagnosesoftware tonen, die middels Wi-Fi met de remmentestbank verbonden is, een grafisch verloop van de totale remmeting laat zien. Hierdoor kan de eindgebruiker een complete diagnose van de dynamische remwerking van het voertuig maken, zeker in combinatie met een 4-plaats uitvoering. Daarnaast kunnen in de software klant- en voertuiggegevens met notities/opmerkingen ingegeven worden, die op professioneel en overzichtelijk wijze met eigen logo op A4 papier afgedrukt kunnen worden.

ND uitlijner
Maar CBX is, zoals eerder vermeld, niet alleen producent van platenbanken meer. Als totaalleverancier heeft CBX een aantal unieke producten in haar assortiment. Eén van de meest vooruitstrevende is de Vamag ND-uitlijner. Deze vernieuwende 3D uitlijner is enerzijds baanbrekend omdat de twee meetkoppen, zonder bewegende delen, aan de zijkanten van de uitlijnbrug aan het plafond gemonteerd worden. Geen montage op de vloer of aan de brug meer! Dit laat de werkvloer rond de brug compleet vrij, waarbij de meetkoppen vanuit de vaste positie genoeg zichtbereik hebben om op alle werkhoogtes een loepzuivere meting te kunnen doen, mede dankzij de innovatie calibratiemethode. Tevens is de ND uitlijner op bijna elk bestaande brug toe te passen, hoe smal de brug ook is. CBX heeft al meerdere bestaande 4-koloms bruggen succesvol omgebouwd tot volwaardige uitlijnbrug, en daarop de ND uitlijner toegepast, waardoor 3D uitlijnen snel, zuiver en betaalbaar wordt.

Anderzijds is de Vamag ND uitlijner baanbrekend omdat deze over een zeer moderne uitlees- en databasesoftware beschikt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk direct een meting te zien, zonder verder een voertuig te kiezen. Verder zijn er nog tal van innovaties die vooruitstrevend zijn, daarvoor nodigen wij u liever uit naar de beurs te komen om de ND uitlijner te bewonderen.

CBX zal in Hardenberg bovendien een nieuwe versie van de ND uitlijner tonen, genaamd de ND-custom, waarbij met slechts drie camera’s per meetkop (in plaats van de oorspronkelijke vijf) een complete meting van alle voertuigen gedaan kan worden. Het terugbrengen van het aantal camera’s per meetkop vertaalt zich vooral in een gereduceerde aanschafprijs. De meetkwaliteit blijft onveranderd hoog en dezelfde software en database kunnen worden gebruikt.

TECO
Zoals bekend is CBX importeur van het topmerk TECO. Dit merk is fabrikant van de absolute top als het aan komt op bandendemontage apparatuur en wielbalanceer-apparatuur. Maar ook de Teco wielenwasmachine vindt in Nederland ondertussen gretig aftrek onder tevreden klanten. CBX zal daarom weer een mooie range aan TECO apparatuur op haar stand tentoonstellen en demonstreren.

www.cbx-nederland.nl

 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer