Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

CBX Nederland toont nieuwe equipment op Reifen Essen

Gepubliceerd op: 11-05-2016


Niet alleen tijdens de beurs Equipvak Haarlemmermeer, maar ook tijdens de Reifen Essen zal CBX Nederland aanwezig zijn. Op de stand bij Teco zullen wij te vinden zijn op stand 1A28 in Hal 1. Hier is onder andere de nieuwe Teco 680 PLUS PL balanceermachine te bewonderen. Buiten de op eerdere versies reeds aanwezige 19” TFT monitor, automatische programmaselectie en brede behuizing voor extra gewichtsopslagruimte is de ‘PL’ versie voorzien van pneumatische wielopspanning.  Daarnaast staat ook de nieuwste versie van de Teco LR500 wielenwasmachine met vernieuwde spuitnozzles op onze stand. Door de vernieuwde spuitnozzles gecombineerd met een nieuw soort granulaat is het wasresultaat nog verder verbeterd. En over dit granulaat gesproken: bij aanschaf van een TECO LR500 op de Reifen in Essen geeft CBX hier een extra zak van cadeau!

“Voor de bandenspecialist bieden wij diverse Teco equipment die zeer geschikt is voor langdurig, ergonomisch en betrouwbaar gebruik. Naast de Teco 680 PLUS PL en de vernieuwde LR500 wielenwasmachine zijn hier ook de hoogwaardige Teco demontagemachines hier werkend te zien, direct bij de fabrikant. Tijdens de beurs bieden we een aantal van haar producten dan ook extra scherp aan,” aldus Maurits Golüke van CBX Nederland.

Zoals hierboven beschreven geeft CBX op de Reifen Essen een gratis zak extra granulaat bij de TECO LR500 weg, maar ook bij aanschaf van een 680 PLUS PL tijdens de Reifen krijgt u een cadeau: CBX geeft gratis de SONAR optie weg voor deze toch al zeer complete wielbalanceer machine. Bezoek op ons op de stand van Teco van 24-26 mei!

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer