Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

CBX NEDERLAND NIET AANWEZIG OP AUTO PROF VAKBEURS IN GORINCHEM

Gepubliceerd op: 12-01-2017


Op de Auto Prof Vakbeurs Gorinchem 2017 die gehouden zal worden van a.s. 7 t/m 9 februari zal de Equipmentleverancier CBX Nederland BV ontbreken. Directeur Maurits Golüke legt uit dat CBX Nederland BV een andere koers heeft uitgezet voor 2017 en daar past beurzen als Gorinchem en Hardenberg niet meer in.

“Wij willen ons meer richten om de eindgebruiker de volle aandacht te geven aan de technieken die achter het product schuil gaan door middel van instructies en demonstraties. Daarom zullen wij een huisshow houden en deze niet als ‘beurs’ willen betitelen, maar deze als ‘kennis event’ willen bestempelen met de nadruk op ‘kennis’.

Want dat is waar het deze dagen allemaal om zal draaien. De bezoeker zal ook ruimschoots in de gelegenheid worden gesteld om met de opgestelde apparatuur te ‘spelen’”, aldus Maurits Golüke. “Een kleine greep uit de vele thema’s die men kan verwachten zijn ‘het 3D uitlijnen’, ‘balanceertechniek en het dé- en monteren van banden met de modernste TECO wielservice-apparatuur en alles op het gebied van Airco service met zowel het koudemiddel R134A als met het nieuwe koudemiddel R-1234YF.

Doordat wij de laatste tijd enkele grote projecten hebben gekregen met diverse uitvoeringen hefbruggen zoals Herrmann stempelhefbruggen, Herkules carrosserriehefbruggen en APAC 2- en 4-kolomshefbruggen, maar ook schaarhefbruggen willen wij onze bezoekers ook graag informeren over de juiste keuze als men op zoek gaat naar een hefbrug.” vervolgt Golüke. Hij besluit om iedereen op te roepen naar dit 1e ‘kennis event’ te komen.

Uiteraard zal er een hapje en drankje klaar staan..
Dit 1e  ‘kennis event’ zal worden gehouden aan de Poppenbouwing 2a te Geldermalsen van donderdag 23 t/m zaterdag 25 februari 2017. Donderdag en vrijdag van 14.00 – 22.00 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

Zie voor het volledige programma onze website www.cbx-nederland.nl/huisshow.

WIN EEN TABLET

CBX Nederland heeft voor haar huisshow een speciale inschrijfpagina gemaakt, te vinden op www.cbx-nederland.nl/huisshow. Onder alle mensen die zich vooraf opgeven voor de huisshow en deze ook bezoeken verloot CBX Nederland een Samsung 10 inch tablet! Let op: inschrijving is niet verplicht.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer