Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

CBX Nederland levert nieuwe generatie Herrmann bedieningsconsoles met netwerkmogelijkheden

Gepubliceerd op: 27-06-2016


Het Duitse Herrmann staat zich er op voor niet alleen producten van zeer hoge kwaliteit te leveren, maar ook met haar tijd mee te gaan en naar haar gebruikers te luisteren. De nieuwe generatie bedieningsconsoles is een perfect voorbeeld van de samenkomst van die ambities.

De eerste stap in het tegemoet komen van de gebruiker is het gebruik van conventionele, industriële knoppen en het zogenaamde ‘folie toetsenbord’ te laten vervallen. Door het gebruik van industriële knoppen kan een gebruiker op de tast makkelijk de juisten knop vinden en zijn aandacht op het heffen of dalen houden.

Het onderhoud van de bedieningspanelen is een stuk makkelijker geworden door een slim technisch ontwerp, waarbij de software bijvoorbeeld makkelijk via een SD kaart te verwisselen is. Als het om innovatief denken gaat, laat Herrmann zien hierin voorop te lopen door de bedieningspanelen alvast voor te bereiden op netwerk mogelijkheden. Denk daarbij aan het bedienen van meerdere systemen met één bedieningspaneel. Op dit moment zijn er hiervoor nog geen toepassingen beschikbaar, maar op het moment dat deze komen zijn de Herrmann stempelhefbruggen hier dus al op voorbereid.

Niet onbelangrijk is ook dat deze nieuwe bedieningspanelen ook te gebruiken zijn op bestaande Hermann stempelhefbruggen. Soms is hiervoor een kleine aanpassing nodig, maar met uitzondering van de 1-koloms Herrmann stempelhefbruggen zijn alle bestaande modellen van dit nieuwe bedieningspaneel te voorzien.

Meer weten over de nieuwe bedieningspanelen van Herrmann, of over andere Herrmann producten? Neem contact op met importeur CBX Nederland of kijk op www.cbx-nederland.nl.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer