Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

CBX NEDERLAND BV HAALT IMPORTEURSCHAP BINNEN VAN DE BANDENSCANNER ‘GROOVECLOVE’

Gepubliceerd op: 06-02-2017


Mark Tracy, Managing Director T-scan, heeft CBX Nederland aangesteld als importeur van het unieke banden diagnose systeem ‘GrooveClove’.

Deze unieke mobiele scanner is verkrijgbaar in handheld uitvoering en zeer eenvoudig in gebruik.
Binnen één minuut wordt de conditie van de band in beeld gebracht en heeft u informatie over het profiel, eventuele slijtageplekken en de diagnose wel/niet uitlijnen.

Ook geeft de scanner aan hoeveel % langere remweg er meer nodig is bij een nat wegdek n.a.v. de gemeten’ conditie van de band.

Profile Car en Tyreservice Willems/Wals te Amsterdam heeft vanaf oktober de scanner als pilotbedrijf uitgetest. ‘Deze scanner van ‘GrooveClove’ leidde tot meer verkoop banden, meer uitlijnbeurten en de discussie m.v.t. profiel met de klant behoort tot het verleden’, aldus de vestigingsmanager Alfred van Reenen’ De scanner meet zeer nauwkeurig en het meetrapport kan worden uitgeprint, zodat er in alle rust met de klant kan worden besproken wat te gaan doen. Ook weet de klant direct bij binnenkomst wat de status is van de band(en).’ volgt een enthousiaste Alfred van Reenen zijn verhaal.

De belangrijkste kernpunten zijn:
* verkoop van meer banden en uitlijnbeurten
* meting van de band binnen één minuut en zichtbaar worden: slijtage, uitlijnen ja/nee, afstand remweg etc .
* een duidelijk en overzichtelijk print-out die zeer klantvriendelijk overkomt

Deze handscan is één van de sleutelelementen binnen elke werkplaats.

CBX Nederland zal deze ‘GrooveClove’ tijdens de ‘huisshow’, die gehouden wordt van 23 t/m 25 februari a.s., introduceren. Zie voor openingstijden en programma www.cbx-nederland.nl/huisshow

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer