Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

CBX levert unieke BrainBee aircoservice apparatuur

Gepubliceerd op: 07-07-2015


De BrainBee aircoservice apparatuur die door CBX geleverd wordt heeft een aantal unieke eigenschappen die
kostenbesparend werken en de gezondheid van werkplaats medewerkers ontzien. Hieronder een uiteenzetting:

De BrainBee aircoservice stations zijn voorzien van de zogenaamde (gepatenteerde) Super Charge functie. Een

traditionele tankheater is hierdoor niet meer nodig om een goede vulling te ereiken! Een tankheater wordt bij aircoservice apparatuur van andere merken vaak gebruikt om een betere vulling te verkrijgen onder koudeomstandigheden. Dit verwarmingselement heeft een hoop energie nodig, terwijl de aircoservice apparatuur van BrainBee dezelfde resultaten haalt zonder tankheater. Daarnaast is een tankheater een slijtagedeel, wat betekent dat de onderhoudskosten van een BrainBee apparaat lager zijn dan die van andere merken.
 
Een ander nadeel van een apparaat voorzien van een tankheater is dat een koude tank eerst opgewarmd moet worden, en een zojuist opgewarmde tank moet eerst afkoelen voordat een tweede voertuig aan een aircoservice beurt onderworpen kan worden.

De BrainBee apparatuur gebruikt geen tankheater en heeft deze nadelen dus niet, wat betekent dat een 100% vulling bereikt kan worden terwijl de doorloopsnelheid hoog is en de energie- en onderhoudskosten laag blijven.

Doordat de BrainBee apparatuur geen tankheater nodig heeft kan via controle van de buitenlucht temperatuur de zuiverheid van het koudemiddel in de tank gegarandeerd worden. Afhankelijk van het model kan de tankzuivering automatisch of handmatig worden verricht. Dit noemt BrainBee het (gepatenteerde) Air Purge systeem, ook dit is uniek voor de BrainBee aircoservice apparatuur.

Ook uniek voor de BrainBee airco service apparatuur is de (gepatenteerde) ECO-LOCK koppeling. Deze koppeling voorkomt ieder verlies van koudemiddel. Bij het aan- of ontkoppelen wordt ontsnapt koudemiddel namelijk direct opgevangen en hergebruikt. Vooral bij het gebruik van (prijzig) 1234YF gas levert dit een grote kostenbesparing op omdat er geen verlies optreed.
 
Daarnaast minimaliseert de ECO-LOCK koppeling gezondheidsrisico’s voor de monteur, aangezien schadelijk koudemiddel niet meer in de open lucht terecht komt. Tijdens het ontkoppelen van de vulslangen bij aircoservice stations van andere merken bestaat het risico op vrijkomend koudemiddel, wat zogenaamde vrieswonden op kan leveren. De ECO-LOCK koppeling minimaliseert ook dit risico.

De garagist kan de ECO-LOCK koppeling ook als verkoopargument naar zijn klanten gebruiken. De kans dat de serviceaansluiting
van het voertuig niet goed wordt afgesloten (en daarmee lekkage aan het aircosysteem van de auto optreedt) is met de ECO-LOCK koppeling namelijk minimaal en aanmerkelijk kleiner dat wanneer gebruik wordt gemaakt van een aircoservice-station zonder ECO-LOCK koppeling. De vulling van het aircosysteem zal dus langer mee gaan, wat de eindgebruiker een besparing oplevert.

Vanaf de modellen in de 6000-serie kan een VDA-voorgeschreven 1234YF detectiesysteem ingebouwd worden. VDA (de vereniging van Duitse autofabrikanten) schrijft voor dat vóór het vullen gecontroleerd moet worden of de huidige vulling zuiver genoeg is. Het BrainBee detectiesysteem controleert dit en geeft een advies aan de monteur.

Vanaf de 8500-serie is een touchscreen beschikbaar, uniek voor aircoservice apparatuur. In combinatie met een Autodata-database kan de monteur grafische begeleiding krijgen tijdens het aansluiten van de vulslangen, specifiek voor het te vullen model voertuig. Aircoservice stations voorzien van de Autodata database kunnen nadat het systeem gevuld is ook een voertuig specifieke controle uitvoeren, waarmee de vulling volgens de voorschriften van de fabrikant gecontroleerd wordt.

CBX start een aktie waarbij via een aantal wederverkopers de BrainBee aircoservice apparatuur 3 dagen op proef kan worden genomen, zonder verdere verplichtingen! Er is voor garagisten die op zoek zijn naar goede aircoservice apparatuur van een betrouwbare leverancier dus eigenlijk niet aan CBX voorbij te gaan.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer