Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

CBX introductie van nieuwe range apac tweekoloms hefbruggen

Gepubliceerd op: 08-04-2016


CBX Nederland introduceert een nieuwe tweekoloms hefbrug met een aantal zeer aantrekkelijke kenmerken. Een spindel met pit, die tijdens de aankomende Equipvak aan het grote publiek getoond zal worden. CBX hanteert hiervoor ook nog eens speciale introductieprijzen.

Eigenlijk bestaat de introductie zelfs uit twee nieuwe tweekolommers: de APAC 1502 en de APAC 1503. Deze hefbruggen zijn voorzien van schuine kolommen die het in- en uitstappen makkelijk maken. Daarnaast kennen de 1502 en 1503 een zeer lage opnamehoogte van slechts 90mm.

Daar houden de voordelen niet op. De ras-Italiaanse APAC fabriek maakt voor de 1502 en 1503 gebruik van hoogwaardige kunststof draagmoeren die ook nog eens van een automatisch smeersysteem voorzien zijn. Een lange en vooral onderhoudsarme levensduur gegarandeerd dus. Door de zeer sterke eigen constructie van de APAC 1502 en 1503 kunnen deze hefbruggen overigens ook probleemloos op dunnere bedrijfsvloeren vanaf 10 cm worden geplaatst.

CBX Nederland levert de 1502 en 1503 bij de introductie ook nog eens tijdelijk met 4 gratis opnameverhogers van 60mm, een wel hele scherpe aanbieding. De tijdelijke introductieprijzen beginnen al bij € 2.599,- excl. BTW, maar inclusief plaatsing. De APAC 1502 en 1503 zijn verkrijgbaar als 2.500, 2.800 en 3.000 Kg uitvoeringen en zijn standaard in rood en blauw verkrijgbaar. Zoals met alle APAC hefbruggen zijn ook de 1502 en 1503 op verzoek in alle verschillende kleursamenstellingen te verkrijgen.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer