Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

CBX introduceert nieuwe range Teco balanceermachines

Gepubliceerd op: 25-01-2016


De zeer complete TECO 680 PLUS PL met pneumatische opspanning!

Afgelopen jaar mochten wij al de nieuwe Teco 700-serie balanceermachines verwelkomen in ons programma, maar nu zijn ook de voorgaande modellen volledig vernieuwd. De Teco 66, 67 en 68 worden vervangen door de Teco 660, 670 en 680.

Hiermee introduceert Teco de 600-serie wielbalancers. Grootste vernieuwing is de volledig automatische herkenning van het gewenste balanceerprogramma. Bij het inmeten kiest de balanceermachine automatisch zelf het juiste (aluminium) programma. Daarnaast schat de machine ook automatisch de velgbreedte in. Dit betekent dat de gebruiker vooraf niks hoeft in te voeren, enkel de meetarm te gebruiken.


De nieuwe balanceermachines zijn leverbaar tevens leverbaar met Laser&Light systeem en als PLUS uitvoering. Het Laser&Light systeem stelt de gebruiker in staat zuiver en ergonomisch onderin de velg plaklood aan te brengen.

Wanneer de machine als PLUS uitvoering wordt besteld bezit de balanceermachine ook nog eens over een extra breed chassis met meer ruimte voor loodopslag.

De machine is helemaal compleet met een sonar sensor (670 en 680) die de velgbreedte precies inmeet zonder extra handelingen.

Het is zelfs ook mogelijk sommige uitvoeringen zonder kap te bestellen mocht de ruimte erg klein zijn. Uiteraard met behoud van CE certificaat.


Als neusje van de zalm in deze serie introduceert Teco de 680 PLUS PL. Deze machine is niet alleen standaard voorzien van een breed chassis en Laser&Light systeem, maar bevat ook nog eens een pneumatisch opspansysteem voor extra gemakkelijk en snel opspannen. Dit pneumatisch systeem stelt de gebruiker in staat om snel en zuiver op te spannen.

De nieuwe automatische balanceermachines uit de 600-serie zijn al leverbaar vanaf € 2.295,-.

Extra informatie is verkrijgbaar via Maurits Goluke, telefoon 06-48505658. Wij kunnen eventueel ook aanvullende afbeeldingen sturen indien gewenst.

 Bekijk hier de productgroep

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer