Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

CBX introduceert nieuw Premium én betaalbaar 3D uitlijnsysteem

Gepubliceerd op: 26-10-2016


CBX Nederland is al jaren de importeur van het Italiaanse TECO Equipment. De TECO CCD uitlijnsystemen zijn de afgelopen jaren met veel succes verkocht. Nu introduceert CBX Nederland een nieuw TECO 3D uitlijnsysteem, genaamd de TECO 820.

De TECO 820 is de opvolger van de TECO 840. Waar de TECO 820 met slechts 2 hoge resolutie camera’s een volledige meting kan doen, had de TECO 840 voor hetzelfde resultaat maar liefst 8 camera’s nodig. “De relatief dure totempaalopstelling van de TECO 840 was voor ons geen alternatief tegenover ons vloervrije VAMAG New Dimension uitlijnsysteem. Echter is de prijstechnische ontwikkeling van de TECO 820 nu dusdanig interessant dat deze prima in ons huidige pakket past. De kwaliteit van TECO is ondertussen bekend, die spreekt voor zich.” (Aldus directeur Maurits Golüke.)

Alle belangrijke componenten zijn in dit model 100% “Made-in-Italy” in samenwerking met de Italiaanse Nexion groep. Dit houdt in dat de werking, kwaliteit en de aftersales hierdoor sterk zijn gewaarborgd. Ook de database is door de Nexion groep in beheer voor meerdere grote partijen en daardoor zeer compleet.

De TECO 820 is leverbaar met een vaste balkopstelling (model 820F), of gemotoriseerde balk (model 820M). Bij model 820F is het uitlijnbereik optimaal in de hoogste stand van de hefbrug en bij model 820M is het meetbereik al optimaal vanaf 0,8m hefhoogte.

Bijzonder is het door videocamera begeleidingssysteem voor het oprijden van het voertuig. Met behulp van dit systeem kan de gebruiker het voertuig in 1 keer goed op de brug positioneren. Dit wordt duidelijk in beeld gebracht op de 32” monitor. Deze fabrieksoptie levert CBX Nederland overigens standaard op de TECO 820.

CBX Nederland introduceert de TECO 820 met een speciale aanbieding vanaf slechts € 11.750,-. Wie de TECO 820 nog in 2016 aanschaft, ontvangt 2 gratis draaiplaten met uitlslingerblokken. Meer informatie of direct een offerte aanvragen? Neem snel contact op met CBX Nederland of kijk op www.cbx-nederland.nl.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer