Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Care: de kaas raakt op

Gepubliceerd op: 04-01-2013


"We hebben te maken met een langdurige recessie en dus helpt het aanhalen van de broekriem niet meer. Ook de kaasschaafmethode als bezuinigingsmodel werkt niet maar, want de kaas raakt op. We zullen nu vooral slimmer en met meer durf moeten ondernemen", opende Johan van Klinken, directeur Care Schadeservice, vanavond de nieuwjaarsbijeenkomst van de schadeketen.

Van Klinken legt daar de nadruk op de consument. Niet de techniek of de inrichting van de werkplaats zijn voor de klant bepalend of een schadereparatie wordt gegund aan Care of een andere hersteller. De dienstverlening is de factor die doorslaggevend is bij de keuze voor het schadeherstelbedrijf. En omdat de potentiële klant niet dagelijks een ervaring heeft met een schadebedrijf, zal er meer aandacht moeten worden besteed aan de communicatie. "Hiermee speel je in op de latente behoeften van de klant. Op het moment dat er een keuze gemaakt moet worden, moet er een goed gevoel omtrent Care zijn."

Het succes van vandaag is niet per sé het succes van morgen. Het motto dat Van Klinken heeft gekozen is ‘Van trein naar terreinwagen’. Enerzijds de goed geoliede trein die zijn uitgestippelde weg volgt en daar tegenover de terreinwagen die van de gebaande paden durft en kan afwijken. Care wil beide sterke punten in haar businessmodel integreren.

Werkplaatsdagreparaties

De schadeketen gaat ook investeren. In de werkplaatsen, waarbij speciale aandacht zal komen voor zogenaamde eendaagse reparaties. "De klant wil snel en efficiënt geholpen worden. Dat vergt de juiste tools, maar ook gedreven medewerkers. En middels de Care Academy wordt ook daar flink in geïnvesteerd. Niet alleen in de technische competenties, maar ook in planning en het klantencontact", vertelt de Care-directeur.

Uithaal

Care heeft 2012 als een jaar ervaren waar de schadebranche wel onder druk stond, maar de marktdaling tot twee procent beperkt is gebleven. In 2013 worden vergelijkbare marktomstandigheden verwacht. Van Klinken haalde ook nog even uit naar Hiqure, het kwaliteitsborgsysteem dat Focwa momenteel uitrolt. "Het is in de basis een goed idee, maar ik zie dat de uitwerking erg mager is. Het zal, als er niets verandert, voor velen vooral Hicost betekenen. Never waste a good crisis", stelt Van Klinken tenslotte. "Laten we de kaasschaaf vergeten en buiten de gebaande paden opzoek gaan naar nieuwe uitdagingen."

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer