Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Car-Systems integreert EVHC van Autoconnect Holland in CarSyS garagesoftware

Gepubliceerd op: 16-06-2015


Car-Systems B.V. heeft Electronic Vehicle Health Check (EVHC) van Autoconnect Holland B.V. in haar Garage Management Systeem (GMS Garagesoftwarepakket) CarSyS (CSS) geïntegreerd. CarSyS-gebruikers kunnen hierdoor vanaf nu nog simpeler, sneller en effectiever met elkaar communiceren vanaf de werkvloer.

Met EVHC kan de monteur digitale controles aan voertuigen uitvoeren vanaf een tablet of smartphone. Op het device kan de monteur aanvinken wat hij heeft gecontroleerd en welk meerwerk of aandachtspunten hij gevonden heeft. De informatie in EVHC wordt via een netwerkverbinding real-time door CarSyS verwerkt en aan de werkorder toegevoegd. De servicemanager weet precies wat er aan de auto mankeert en kan dit met de klant bespreken. Doordat er geen papier meer wordt gebruikt hoeven er geen notities meer gemaakt te worden. Hierdoor worden miscommunicatie en heen en weer lopen tot een minimum beperkt.

Tot 20 procent meer omzet

Dit concept wordt volgens Eric Weijers van Autoconnect Holland steeds populairder. “Logisch, want inmiddels is ruim bewezen dat digitaal registreren van meerwerk en het consequent opvolgen vanuit een digitale omgeving tot wel 20 procent meer omzet oplevert. Dit komt doordat de efficiëntie in de werkplaats beter en, als gevolg daarvan, de klanttevredenheid groter wordt. Meerwerk is een verkoopkans, door dit structureel en consequent te registreren, vergroot je de omzet in de werkplaats.”

Volgens Nico Houben sluit EVHC perfect aan op de focus van zijn onderneming Car-Systems. “We kunnen garagebedrijven vanaf nu optimaal en maximaal faciliteren bij het registreren en opvolgen van werkzaamheden vanuit de werkplaats. Daarbij is het belangrijk dat alle handelingen vooral makkelijk en snel gedaan moeten kunnen worden. Dit betekent maximaal gebruiksgemak in combinatie met maximaal resultaat en absoluut geen dubbele handelingen.”

Snel, simpel en effectief

Car-Systems en Autoconnect Holland hebben intensief samengewerkt aan een optimale integratie en koppeling van CarSyS en EVHC. Autoconnect Holland faciliteert de checks die op een tablet of smartphone uitgevoerd kunnen worden. Car-Systems verwerkt de uitkomsten door al het gevonden werk automatisch aan de werkorder toe te voegen. Hiermee wordt de kans op geen of verkeerde communicatie tussen monteur en servicemanager tot een minimum beperkt.

Volgens Weijers is CarSyS een zeer veelzijdig garagesoftwarepakket waarmee ook het gevonden werk eenvoudig en efficiënt opgevolg kan worden. “Om deze reden hebben wij ons kunnen beperken tot het automatisch importeren van de werkopdrachten en terugkoppelen van de bevindingen vanuit onze checks die op een tablet of smartphone worden uitgevoerd.”
Gevonden meerwerk wordt binnen CarSyS automatisch toegevoegd aan de bestaande werkorder, inclusief interne notities, prioriteit en bandenrapportages met profieldieptes. Alle informatie staat direct online en is in CarSyS beschikbaar voor afhandeling, zonder vertraging of heen en weer geloop. “De perfecte combinatie dus”, aldus Weijers. CarSyS garagesoftware is door BOVAG-leden als hoogste gewaardeerd en wordt gebruikt door de laatste vijf BOVAG Autobedrijven Van Het Jaar.

EVHC voor CSS is al vanaf 20 euro per maand beschikbaar via Autoconnect Holland B.V.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer