Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Broekhuis Autoschade verlengt samenwerking met Standox

Gepubliceerd op: 10-08-2015


8 juli 2015 - Onlangs heeft Broekhuis Autoschade voor al haar 7 schadebedrijven haar meerjarige samenwerkingsovereenkomst met Standox verlengd. Aris van Werven, Divisiedirecteur Broekhuis Autoschade zegt: “Bij de Broekhuis Groep zijn duurzame relaties met klanten het allerbelangrijkste. Dat geldt ook voor onze relaties met leveranciers. Met de mensen van Standox hebben we al jaren een positieve samenwerking en we hebben het vertrouwen dat dat ook het geval zal zijn voor de toekomst”.

Klanttevredenheid

Het overtreffen van klantverwachtingen is een strategisch doel bij Broekhuis Autoschade. Om dit te kunnen bereiken, investeert Broekhuis heel veel in de kwaliteit van haar medewerkers. Samen met het Standox team hebben ze een opleidingsplan per vestiging en per medewerker opgesteld. Aris van Werven: “Alleen door het kritisch naar onszelf te durven kijken en innovatief bezig te zijn kunnen we de kwaliteit van ons werk en dus ook de klanttevredenheid verhogen. Standox helpt ons up to date te blijven met de laatste producten, autokleuren en technieken zodat onze klanten hun auto weer uitstekend hersteld terug krijgen.”

Schadeherstelmeester

Schadeherstelmeester is een initiatief van Dealerholding Broekhuis samen met PGA Nederland en een aantal aangesloten Autoschade Herstel Groep-leden (AHG). Middels  een Dienst Verlening Overeenkomst, faciliteert AHG een aantal diensten. Het is het eerste landelijke netwerk van autoschadeherstellers en dealerbedrijven dat zich gaat specialiseren op het herstellen van complexe vormen van autoschade. Standox en haar technisch team probeert Broekhuis te ondersteunen bij deze complexe herstellingen. Aris van Werven: “Dat is het mooie samenspel tussen Standox en Broekhuis: Standox zorgt voor de juiste producten en wij zorgen voor de hoogstaande kwaliteit van de herstellingen.”

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer