Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

BOVAG start schadeafdeling

Gepubliceerd op: 17-08-2015


Nadat er enkele maanden geleden al volop over werd gespeculeerd, heeft Bovag besloten om een afdeling schadeherstel op te starten. Bij de oprichting zoekt Bovag samenwerking met relevante partijen, waaronder Focwa. In het najaar van 2015 moet de schadetak daadwerkelijk gestalte krijgen.

De nieuwe afdeling schadeherstel gaat leden helpen met juridisch advies over aansprakelijkheid en reputatieschade in de keten van fabrikant-verzekeraar-schadehersteller-autobedrijf. Daarnaast wordt de klantreis van consumenten rond schadeherstel onderzocht en wordt gekeken hoe het Bovag-keurmerk en -consumentenmerk kan helpen om autobedrijven en schadeherstellers een goede uitgangspositie te geven bij verzekeraars en consumenten.

Bovag is mede door haar achterban tot het besluit gekomen. Zo blijkt uit een eerder onderzoek onder Bovag-leden met schadeherstel dat deze moeite hebben met het dubbellidmaatschap van zowel Bovag als Focwa, alsmede het naast elkaar bestaan van verschillende cao's. Ook voelen ze zich niet goed vertegenwoordigd.

Interim-voorzitter Denis Maessen van Focwa kondigde eerder al aan een samenwerking met Bovag op dit gebied niet uit te sluiten. “Onze leden hechten veel waarde aan de zelfstandigheid van onze brancheorganisatie. Maar samenwerking op tal van terreinen met verschillende partijen, waaronder Bovag, is natuurlijk goed denkbaar.”

Denis Maessen is een van de sprekers op Het Nationaal Schadecongres van Aftersales Magazine. Een van de gespreksonderwerpen is de komst van een nieuwe schadeafdeling bij Bovag en de kansen en uitdagingen die dat oplevert voor de schadebranche in het geheel en Focwa in het bijzonder.

Bron: Aftersalesmagazine

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer