Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

BMW i3: de iPhone onder de elektrische auto’s?

Gepubliceerd op: 25-07-2013


Zes jaar werk, een paar miljard geïnvesteerd. BMW belooft een revolutionaire sprong met de komst van zijn elektrische auto, de i3.

Komende week, op 29 juli, presenteert BMW de vrucht van jarenlange inspanningen. De elektrische i3 wordt dan officieel gepresenteerd en dit najaar is deze auto naar verwachting ook in Nederland te koop.

Jarenlang liepen Duitse autofabrikanten zacht gezegd niet voorop als het om elektrische en hybride modellen ging. Bij die laatste soort, die een elektromotor combineert met een traditionele verbrandingsmotor, fungeert de Toyota Prius nog altijd als boegbeeld.

Maar BMW werkte sinds 2007 wel doelbewust aan project i, een inspanning waar naar schatting zo’n twee tot drie miljard euro in is gestoken, aldus weekblad Der Spiegel. Grensverleggend, omdat BMW bijvoorbeeld voor de carrosserie koos voor lichte koolstofconstructies, een nieuwe aanpak in autoland.

Zelf steekt BMW-baas Norbert Reithofer zijn bewondering voor de i3 niet onder stoelen of banken: “Dit is een grotere stap dan de overgang van de koets naar de auto”, tekende de Duitse krant Handelsblatt begin deze maand op uit de mond van de topman.

BMW i3: bijna helemaal elektrisch

Aangezien alle belangrijke details over de BMW i3 de afgelopen dagen al zijn uitgelekt, valt al wel enigszins te bepalen hoe onderscheidend de BMW i3 is, vergeleken met de concurrentie.

De grote strijd wordt momenteel nog niet uitgevochten bij auto’s die volledig elektrisch worden aangedreven. Die kunnen op de belangrijkste criteria – prijs en actieradius – bij lange na niet concurreren met auto’s die op benzine op diesel rijden.

De aanval moet komen van het hybride segment – dus een elektromotor, aangevuld met een kleine diesel- of benzinemotor. Daar zet de BMW i3 vol op in.

Tot op zekere hoogte oogt de i3 ook kansrijk, zoals blijkt uit onderstaand grafieken.Prijs en actieradius

De geadverteerde prijs van van 35.500 euro oogt zeer concurrerend, maar met ‘range extender’ komt de i3 uit op 39.990 euro.  Dat is onderscheidend vergeleken met bijvoorbeeld de Opel Ampera, maar ligt aardig in de buurt van de Prius plug-in hybride.

In de normale modus – zonder snelheidsbegrenzer – moet de BMW i3 zo’n 130 kilometer puur elektrisch kunnen rijden. En dat is inderdaad een sprong voorwaarts, vergeleken bij het gros van de concurrentie bij plug-in hybrides . Er zijn weliswaar puur elektrische auto’s die afstanden van 150 tot 200 km halen, maar vergeleken met bijvoorbeeld de Prius plug-in, de Opel Ampera en de Mitsubishi Outlander puur elektrisch halen, doet de i3 het niet slecht.

Met bijschakeling van de benzinemotor kom je op een actieradius van 300 kilometer. Hoewel dit voor veel ritten genoeg is, schiet de i3 hiermee nog wel tekort om aan deze auto een iPhone-achtige status toe te kennen. Dat wil zeggen: een baanbrekend product dat een nieuwe massamarkt opent.

Zakelijk gebruik

Om op de consumentenmarkt door te breken moet de technologische grens nog een stap verder verlegd worden, bijvoorbeeld met een hybride auto die pakweg 200 kilometer op de accu kan rijden en nog eens 400 km op een verbrandingsmotor, met een prijs van 20 duizend tot 25 duizend euro.

Dit neemt niet weg dat BMW met de i3 waarschijnlijk een sterke troef in handen heeft op de zakelijke markt. Met een CO2-uitstoot van minder dan 20 gram per kilometer valt de BMW i3 volgend jaar in de 7-procent bijtellingscategorie voor leaserijders. In combinatie met de concurrerende prijs is dat aantrekkelijk voor ondernemingen die hun groene gezicht willen laten zien.

Bron: z24.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer