Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Bijzondere deelnemers op Nationale Oldtimerdag lelystad

Gepubliceerd op: 29-03-2016


De Nationale Oldtimerdag beleeft aan Bataviaboulevard in Lelystad haar 32e editie. Medio januari werd de inschrijving geopend en die verloopt zeer voorspoedig. Op dit moment zijn er ruim 280 inschrijvingen - met wederom een aantal bijzondere historische automobielen - aangemeld.

De Nationale Oldtimerdag wordt – traditioneel - gehouden op de derde zondag van juni. Vaderdag, 19 juni a.s. belooft voor de liefhebbers van veteran, vintage en classic cars (allen rijdende automobielen) ook dit jaar weer een feest van herkenning te worden. De actieve organisatiecommissie kiest opnieuw voor het motto ‘Erfgoed dat beweegt’. Ingedeeld in leeftijdsklassen komen er 400 automobielen aan de start.

In het dagprogramma zijn enkele voor de bezoekers aantrekkelijke elementen ingepast. Zo is er een Eregalerij BMW 100 die vorm krijgt in samenwerking met de BMW Klassiek Club Nederland. De presentatie van ‘Busvervoer Toen & Nu’ heeft als oudste model een Ford Model T uit 1924. Dit betreft een 9-persoons bus voor de eerste lijnbusdienst in ons land tussen Borne en Enschede. De Stichting Veteraan Autobussen presenteert een Crossley De Schelde uit 1947. Het is de enige bus (besteld door de Nederlandse Spoorwegen) die resteert uit een serie van 57 exemplaren.

Op de startlijst staan inmiddels bijzondere ‘oudjes’ zoals onder meer een Panhard et Levassor Tonneau (1900), een La Ponette Runabout (1909), een Peugeot 92 (1907), Straker Squire Open Tourer (1910) en een Wolseley-Siddeley Open Tourer (1908). Auto’s uit wat wordt genoemd de ‘koperen periode’ en passend bij het 12e lustrum van de Pionier Automobielen Club (PAC). In de vooroorlogse periode komen tevens ‘grommende’ sportwagens aan de start van o.a. Bentley, Alvis, Rover en Bugatti. Automobielen die hun sporen hebben verdiend in verschillende binnen- en buitenlandse rally’s en in meerdaagse toertochten.

Een passende ‘Terugblik op 50 Jaar Ford Mustang’ wordt vormgegeven in samenwerking met Team Mustang Center Nederland die zorgen voor een line-up die de halve eeuw van dat sportieve Ford type karakteriseert. De line-up wordt afgesloten met een gloednieuwe Ford Mustang V8 Fastback om zo het beeld van vijftig jaar te voltooien.

Op de website van de Nationale Oldtimerdag staan onder de rubriek ‘nieuws’ korte verhalen over een aantal bijzondere en exclusieve aanmeldingen. De Nationale Oldtimerdag is gratis toegankelijk en duurt van 09.00 uur tot 17.00 uur. De dag wordt afgesloten met de prijsuitreiking per leeftijdsklasse en het bekend maken van de ‘Best of the Show 2016’.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer