Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Bezoek Imbema Rhiwa op de Autoprof Vakbeurs in Gorinchem

Gepubliceerd op: 21-02-2016


Imbema Rhiwa Schuurtechniek, leverancier van schuur- en polijstsystemen, staat van 8 t/m 10 maart op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem. Op stand 102 presenteren zij diverse noviteiten van; Mirka schuurmaterialen, Farécla poets- en polijstsystemen, Sagola spuitapparatuur, Sundstrom adembescherming, Impro slijpmaterialen en Kranzle hogedrukreinigers.

Mirka stofvrij schuursysteem
De basis van het Mirka stofvrije schuursysteem is het multifunctionele netschuurproduct Abranet. Abranet is speciaal ontwikkeld voor het schuren van grondverf, primers, lakken en composieten. Een van de vele voordelen is dat de Abranet schuurstroken en -schijven een langere levensduur hebben dan traditionele schuurmaterialen. Tijdens de beurs demonstreert Imbema Rhiwa het stofvrije schuursysteem van Mirka. Dit systeem is 15 jaar geleden door Mirka, als eerste schuurmaterialen fabrikant, geïntroduceerd. Nu vele prijzen later is dit concept een stuk verder ontwikkeld en staat 2016 in het teken van stofvrije schuur perfectie; 'Stap over naar STOFVRIJ WERKEN!'. 

In combinatie met de Mirka schuurmachines en de Mirka stofzuigers heeft u een compleet systeem om stofvrij te schuren. Om efficiënter met het stofvrije schuursysteem te kunnen werken, heeft Mirka een compacte en wendbare schuurtrolley ontwikkeld. Op deze schuurkar past een mobiele stofzuiger, waarmee 2 personen kunnen schuren. Ook is er plek voor 3 schuurmachines, welke nodig zijn om tot een perfect schuurresultaat te komen. Hiernaast heeft de trolley een afsluitbare voorraadkast.

U kunt de Abranet netschuurproducten ook direct op uw eigen stofafzuigsysteem en schuurmachine gebruiken, zodat u geen extra investeringen hoeft te doen. Het enige wat u dan nodig heeft, is de speciaal ontwikkelde steunschijf.

Schuren van aluminium met Abranet NC
Speciaal voor het schuren van aluminium, ter voorkoming van corrosie, introduceert Imbema Rhiwa Abranet NC. Bij de fabricage van schuurmaterialen worden vaak zwaardere metalen gebruikt. Hierdoor geeft traditioneel schuurmateriaal op aluminium meestal niet het gewenste resultaat. Er blijft een residu van metalen en zink achter die oxidatie kunnen vormen. Met Abranet NC heeft u dit probleem niet. Samen met het technologische centrum Ketek® hebben wij een speciale koffer samengesteld met de groftes die je gebruikt voor het schuren van aluminium. Tijdens de beurs is deze koffer te verkrijgen tegen een aantrekkelijke actieprijs.

Sundström SR 900 halfmasker
Voor een schadehersteller is goede adembescherming erg belangrijk. Tijdens Autoprof introduceert Imbema Rhiwa van Sundström een nieuw halfmasker, de SR 900. Dit masker is gebaseerd op het concept dat een halfmasker gecombineerd kan worden met een externe filterhouder. Het filter wordt in een houder op de heup gedragen. Via twee ademluchtslangen wordt de filterhouder op het halfmasker aangesloten. Daardoor blijft het masker licht en compact en neemt het weinig ruimte in beslag. 

Natuurlijk heeft Imbema Rhiwa ook weer een aantal aantrekkelijke acties voor u beschikbaar.

Zij vertellen u er graag alles over op stand 102.

Imbema Rhiwa is een technische handelsonderneming in de Benelux. Zij levert een uitgebreide lijn schuursystemen van Mirka, poets- en polijstproducten van Farécla, Sagola spuitapparatuur, een eigen label met chemische producten en diverse non-paint artikelen. In Nederland is zij gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel en in België te Erpe-Mere.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer