Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Autotechnica Amsterdam naar Groupauto

Gepubliceerd op: 06-01-2014


Automaterialengrossier Autotechnica in Amsterdam heeft zich aangesloten bij Groupauto. Eigenaar Berry Jansen geeft aan dat het gezien de huidige marktwerking goed voor zijn bedrijf is om bij een sterke groep te zijn aangesloten.

Jansen is ook eigenaar van Bergam, dat als zelfstandig onderneming 11 verkooppunten onder de naam Brezan exploiteert in Noord- en Zuid Holland. Autotechnica is echter een onafhankelijke onderneming die op een heel andere leest is geschoeid.

Jansen: “ Toen wij in 2007  Autotechnica overnamen, hebben we ervoor gekozen om het bedrijf met een eigen identiteit te laten voortbestaan. De klantenkring is totaal anders dan die van de Bergam vestigingen en ook het assortiment is voor een groot deel anders opgebouwd. Dat is een bewuste keus, die we nu nog verder gaan doorvoeren."

"Met Groupauto kun je dan gebruik maken van de ervaring van andere vrije ondernemingen en staat een palet aan diensten ter beschikking voor onze klanten, dat goed bij hen aansluit. Wij hebben goed gekeken naar andere opties, maar vonden –gegeven het feit dat samenwerking in onze ogen inmiddels een must is- Groupauto absoluut de beste keus voor ons. De logistiek wordt voornamelijk door Havam gedaan  en ook de andere partnerleveranciers van Groupauto passen ons goed zoals Bosal, Brembo en Textar via ABS en GKN. Autotechnica heeft ook een grote Toolshop via Sator dochter Harrems. Uitbreiding naar een tweede Autotechnica vestiging staat op het verlanglijstje”, aldus Jansen.

Witte plekken
Freek Blekxtoon van Groupauto voegt toe: “In het Amsterdamse hadden wij eigenlijk nooit een vrije grossier in autoonderdelen, en we zijn blij dat nu in te kunnen vullen met Autotechnica. Het is een typische vrije grossierbedrijf, dat perfect past bij onze organisatiecultuur. Wij denken de komende maand nog veel nieuwe grossiers te kunnen werven en zijn hard bezig de witte plekken op de kaart in te vullen.

De animo is enorm en gezien diverse andere beweging in de markt denken wij dat er nog een aantal grossiers snel een keuze zal maken. Heel veel opties zijn er namelijk niet meer als je wilt samenwerken, en ik denk dat totaal ongebonden grossiers het niet gaan redden. Zij missen de slagkracht, en hebben geen positie meer aan de inkoopkant dan wel aan de verkoopkant wegens gebrek aan onderscheidend vermogen. Ik denk dan ook dat er in de komende twee jaar een behoorlijk aantal grossiers zal verdwijnen, of door sluiting of door gedwongen overname”, aldus Blekxtoon die eraan toevoegt op zeer korte termijn nog enkele interessante aankondigingen te zullen doen.


Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer