Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Autoshowroom verdwijnt op termijn

Gepubliceerd op: 19-07-2013


De autoshowroom zoals we hem nu kennen zal op termijn gaan plaatsmaken voor een centraal gelegen showroom. Ook zal de service in de toekomst meer gedecentraliseerd worden. Dat is althans de verwachting van directeur Marco Schilder van de Martin Schilder Groep.

De Martin Schilder Groep omvat 16 mobiliteitsbedrijven met een jaaromzet van 200 miljoen. Volgens directeur Marco Schilder kan de crisis worden aangepakt met creatief ondernemen. Een brede mobiliteitsservice daarin is een must.

Twaalf jaar geleden startte Schilder al met een brede aanpak. Naast dealerbedrijven van de merken Audi, Volkswagen, Skoda, Seat en Volkswagen Bedrijfswagens, omvatte dat schadeherstelbedrijven, een eigen leaseorganisatie, verhuur, berging, een universele garageketen en een occasioncenter. Activiteiten die inspelen op de behoeften aan flexibiliteit en mobilteitsoplossingen, waarbinnen het kopen, leasen of huren van een auto samenkomen.

"Destijds wisten wij eigenlijk al dat die behoefte op termijn zou ontstaan, maar nu zie je dat bedrijven en particulieren ook op die manier denken en er om vragen", aldus Schilder.

Schilder verwacht ook veranderingen op het gebied van showroom en service. "Wat je in de toekomst gaat zien is dat er steeds minder showrooms overblijven en plaatsmaken voor centraal gelegen showrooms/experience centra. Onderzoeken op dat gebied zijn in volle gang, maar ik verwacht dat het ook nog wel een aantal jaren duurt voor het zover is. Onder druk van de huidige economische omstandigheden verwacht ik wel een versnelling in die transitie."

"Maar dan wel in combinatie met een goed klantencontactcenter dat digitaal en telefonisch ondersteunt en de klant overal bij betrekt en aan je verbindt. Tijdens het advies en verkoopproces, maar ook daarna bij het onderhoud. Aan de andere kant zul je zien dat service steeds meer gedecentraliseerd zal worden. Dus om de hoek bij de klant. Dat is kostentechnisch laagdrempeliger en daar is je concurrentieveld ook groter, dus je bent ook wel verplicht om in al die gebieden gevestigd te zijn", aldus Schilder.

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer