Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Autorijders kiezen grijze auto boven zwarte

Gepubliceerd op: 05-10-2015


Grijs is het nieuwe zwart als het op auto's aankomt. Dat blijkt uit een onderzoek van leasemaatschappij Alphabet die de leasetrends van 2011 tot 2015 heeft onderzocht onder meer dan 60.000 leaserijders. Het onderzoek laat verder zien dat Toyota-rijders het trouwst zijn aan hun autofabrikant.

Mannen en vrouwen trekken redelijk gelijk op wat de kleur van de auto betreft. Zwart en grijs zijn bij zowel mannen als vrouwen populair. Opvallend is wel dat vrouwen ruim 7 procent vaker kiezen voor een witte auto dan mannen. Over het algemeen kiezen vrouwen ook vaker voor fel gekleurde auto’s dan mannen. “Dit ligt natuurlijk wel in de lijn der verwachtingen. Vrouwen zijn over het algemeen wat modebewuster dan mannen en hebben een voorkeur voor fellere kleuren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat vrouwen zich ook willen onderscheiden door de kleur van hun auto”, aldus Simon Corsèl van Alphabet.

Het onderzoek laat verder zien dat het ratio de boventoon voert in de keuze voor een bepaald type auto en dus uiteindelijk het merk. De bijtelling is de voornaamste factor bij de keuze van bepaalde type auto’s. Uit cijfers blijkt dat Toyota-rijders het trouwst zijn aan hun autofabrikant. In 2015 bleef bijna 53 procent van Toyota-rijders bij het Japanse automerk.

Mitsubishi-rijders zijn met slechts 6 procent het minst loyaal aan hun autofabrikant. Volkswagen is in 2015 de populairste auto onder zowel mannen als vrouwen. In beide gevallen is dit bijna 19 procent. In 2014 waren dat Volvo en Peugeot. Corsel: “De cijfers laten wel zien dat vrouwen wat meer verschillende merken kiezen. Het overgrote merendeel van de mannen kiest in 2015 voor een Volkswagen. Vrouwen kiezen naast de Volkswagen ook vaak voor merken zoals Peugeot, MINI en Renault.”

Bron: Aftersalesmagazine

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer