Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Automotive Ronald Morien wint Dave Bebelaar Award met Perfect Green, No Risk Parts

Gepubliceerd op: 26-06-2015


Automotive Ronald Morien heeft op 25 juni met het initiatief ‘Perfect Green, No Risk Parts’ de Dave Bebelaar Award van Stichting Duurzaam Repareren gewonnen in de categorie ‘Producenten/Leveranciers’. Automotive Ronald Morien ontving de award op basis van stemmen van de aanwezigen die bij de uitreiking aanwezig waren. Er waren negen bedrijven genomineerd.

Perfect Green, No Risk Parts is een samenwerking van Automotive Ronald Morien met autodemontagebedrijven Autobedrijf Broekhuis B.V. in Albergen, Gebr. Opdam B.V. in Zwaanshoek en Valkenburg (ZH), Van Gils Automotive in Nootdorp, Van den Brand in Uden en Snuverink Autodemontage in Borculo.

Perfect Green uitbreiden

Samen willen de bedrijven het negatieve en onbekende imago van gebruikte auto-onderdelen een positieve boost geven door snelle levering en één jaar volledige garantie op onderdelen én de in- en uitbouw ervan. Ronald Morien van Ronald Morien Automotive is blij en gemotiveerd met de award: “De award is een mooie start om Perfect Green, No Risk Parts in de markt te zetten. Ik hoop dat we Perfect Green vanaf nu verder kunnen uitbreiden en dat het concept goed bekend wordt en aanslaat. Mensen moeten weten dat ze met gebruikte onderdelen geen enkel risico lopen.”

In haar eerste jaar bevindt Perfect Green, No Risk Parts zich in een pilot-fase. “Daarna gaan we evalueren en onderzoeken of er nog meer bedrijven bij kunnen komen. Die bedrijven moeten dan wel aan de Perfect Green garantievoorwaarden voldoen”, aldus Morien. Gebruikte onderdelen hebben veel voordelen. Hergebruik verlaagt de hoeveelheid afval, er hoeven minder nieuwe onderdelen geproduceerd te worden wat voor minder CO2-uitstoot zorgt en milieu en bronnen worden minder belast. Gebruikte onderdelen zijn bovendien tot wel 70 procent goedkoper dan nieuwe. En hier profiteren autobedrijven én consumenten van.

Automotive Ronald Morien is het eerste en tot nu toe enige Duurzaam Repareren gecertificeerde autodemontagebedrijf in Nederland. Morien heeft een werkplaats waar auto-onderdelen worden vervangen en gereviseerd. De opdrachtgevers van Automotive Ronald Morien hechten veel waarde aan het Duurzaam Repareren certificaat.

Dave Bebelaar Award

De Dave Bebelaar award is vernoemd naar oud-ARN-directeur Dave Bebelaar. Bebelaar was een grote voorvechter van duurzaamheid in de automotive. Bebelaar heeft de grondslag gelegd voor de huidige hoge Nederlandse recyclingstandaard. Bebelaar geloofde in Duurzaam Repareren en deze stichting laat zijn gedrevenheid in verduurzaming voortbestaan in de award die jaarlijks wordt uitgereikt aan kandidaten die een uitzonderlijke bijdrage leveren aan duurzaamheid in de automotive sector.

Op de foto: Marianne Tromp (l) en Ronald Morien (r) (beiden van Automotive Ronald Morien)
Francis Beckers (m), winnaar categorie Reparatie Bedrijven 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer