Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Automotive Ronald Morien eerste Duurzaam Repareren gecertificeerd autodemontagebedrijf

Gepubliceerd op: 24-03-2015


Automotive Ronald Morien heeft als eerste Nederlands autodemontagebedrijf het certificaat Duurzaam Repareren van Stichting Duurzaam Repareren ontvangen. Ronald Morien heeft een werkplaats waar, voornamelijk in opdracht van leasemaatschappijen, auto-onderdelen worden vervangen en gerepareerd. Deze werkzaamheden zijn vanaf nu dus duurzaam gecertificeerd.

Harry Filon van Duurzaam Repareren benadrukt dat Automotive Ronald Morien getoetst is op eisen die gelden voor bedrijven in de sector Onderhoud en Reparatie. “En dus niet voor hun demontage-activiteiten.”

Opdrachtgevers vinden certificaat waardevol

Volgens directeur Ronald Morien hechten zijn opdrachtgevers veel waarde aan het certificaat Duurzaam Repareren. “Maar los daarvan willen we zelf ook klaar zijn voor de toekomst. Om deze reden hebben we ons technische service center laten toetsen en certificeren. Het is jammer dat er nog geen specifiek ‘Pakket van Eisen’ voor autodemontagebedrijven is. Maar wat niet is kan nog komen.”

Morien voegt hier aan toe dat de samenwerking met Duurzaam Repareren verder gaat dan de certificering van het service center alleen. “Een groep toonaangevende demontagebedrijven gaan binnenkort samen met Duurzaam Repareren een kwaliteitsslag maken omtrent de levering van demontage-onderdelen. Als wij willen dat de autobranche vaker en meer gebruikte onderdelen gaat toepassen, moeten we een bepaalde onzekerheid wegnemen. We komen hierover binnenkort met meer informatie naar buiten.”

Hergebruik van auto-onderdelen

Hergebruik van auto-onderdelen is onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en Duurzaam Repareren. Duurzaam Repareren in de autobranche ontziet het milieu, belast bronnen minder en draagt in grote mate bij aan afvalbeheersing en kostenbeheersing.

Automotive Ronald Morien B.V. is gespecialiseerd in autodemontage, de verkoop en revisie van versnellingsbakken, motoren, cilinderkoppen, onderdelen én de reparatie van technische schades.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer