Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Automotive Insiders in handen van Aftersales Magazine

Gepubliceerd op: 30-08-2012


Rob Kuchler, uitgever van Aftersales Magazine, is de trotse nieuwe eigenaar van Automotive Insiders. Dit is de grootste onafhankelijke netwerkorganisatie in de mobiliteitssector. Hij neemt het bedrijf per 1 september over van de oprichter Gwen Jansen.

Kuchler zet Automotive Insiders op dezelfde voet als voorheen voort. Het blijft de bron van kennis, inspiratie en business voor de mobiliteitsbranche. Gwen Jansen blijft actief betrokken bij Automotive Insiders en zal zowel voor als achter de schermen de komende tijd een belangrijke rol blijven spelen. Ook Ric van Vugt zal als adjunct-directeur leiding blijven geven aan het team.

Sterkeband
Gwen Jansen heeft Automotive Insiders in 2007 opgericht en sinds de oprichting is het bedrijf uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke netwerkorganisatie in de mobiliteitssector waar circa 1.250 directeuren en managers lid van zijn om op periodieke basis met elkaar inspiratie, kennis en business uit te wisselen op een onafhankelijke plek.

De laatste jaren was Aftersales Magazine reeds de vaste mediapartner van Automotive Insiders. Er is in deze tijd een sterke band ontstaan tussen het team van Kuchler en Jansen en beide organisaties vullen elkaar goed aan. Het is dus een logische overnamepartner. Aftersales Magazine is met haar sterke titel en team bovendien de aangewezen partij om Automotive Insiders verder uit te bouwen.

Verkocht omdat?
De reden dat Gwen Jansen Automotive Insiders wilde verkopen is dat ze na tien jaar ondernemerschap veel meer tijd wil hebben om zich te kunnen toeleggen op haar grote passie. Dit is het maken van films en video's en het schrijven van boeken. Dit gebeurt vanuit haar andere bedrijf Jansen Jager, beeldmakers.

Ric van Vugt zal met zijn team invulling geven aan het uitbreiden van de activiteiten van Automotive Insiders.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer