Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Autocrew komt met E-learning Tool

Gepubliceerd op: 23-10-2014


Autocrew Nederland introduceert een online kwaliteitsmanagementprogramma. De e-Learning-tool geeft Autocrew-partners de flexibiliteit om het personeel op te leiden op een moment dat hen het beste uitkomt. De e-Learning-tool begeleidt de cursisten systematisch in het beter begrijpen van klanten tot het optimaliseren van de werkplaatsconcepten.

Bosch voerde in 2011 een internationaal onderzoek uit naar wat klanten verwachten van hun ervaring met een garage. Het Autocrew Kwaliteitsmanagement Programma is gebaseerd op deze bevindingen. Klanten ervaren de kwaliteit van een garage op drie vlakken: productkwaliteit, servicekwaliteit en proceskwaliteit. Het programma biedt ondersteuning op elk van deze vlakken: van onderdelen van Bosch tot diagnoseapparatuur en regelmatige technische opleidingen en procesopleidingen voor de medewerkers.Het programma omvat audits, advies en coaching op prestaties door de conceptadviseurs, checklists voor werkplaatsprocessen en klantenservice, een professionele huisstijl en een marketingtoolbox voor professionele communicatie.

De e-Learning-kwaliteitsmanagementopleiding bestaat uit vier interactieve modules (klantgerichtheid en werkplaatsprocessen, afspraak maken en ontvangst van voertuig, werken aan het voertuig en eindcontrole, factureren, voertuigoverdracht en relatie met de klant) die het personeel systematisch begeleiden. Van het maken van de afspraak tot de overdracht van de auto na onderhoud of herstel. Het begrijpen van de klanten en het verbeteren van de interne processen staan daarbij centraal.

De online opleiding is de ideale basis voor het opleiden van alle medewerkers in het AutoCrew Kwaliteitsmanagement Programma op het moment dat het voor iedereen het beste uitkomt.  "Regelmatige training en een cultuur van continue verbetering helpen bij het uitbouwen van een sterk en duurzaam bedrijf. Met deze e-Learning-module bieden wij nu extra flexibiliteit", aldus concept manager Roelof Kuipers.

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer