Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Auto Professioneel Gorinchem: live testen bij Maha Nederland!

Gepubliceerd op: 04-02-2013


Tijdens de komende vakbeurs Auto Professioneel in Gorinchem kan men live testen met eigen voertuig op alle remmen testbanken bij Maha Nederland! Maha Nederland is gelegen op slechts 3 minuten van de beurshal.  Zodoende kan men voor het beursbezoek even bij Maha langs gaan om met een eigen voertuig een volledige test te doen op een remmentestbank. Dat kan zijn een platenbank, een rollenbank of een teststraat voor een volledige onderstel test.

Voor veel bedrijven is de materie van het remmentesten volledig nieuw. Bij Maha kan men zelf proefondervindelijk ervaren hoe het is om te testen op een platen of rollen remmentestbank. Maha heeft de nieuwe super platte platenbank Magnus XD 28 geïnstalleerd voor een officiële remmentest. Deze innovatieve platenbank is uitgevoerd in RVS en bekleed met een kunststofcoating voor de ultieme grip. Uiteraard APK 2 goedgekeurd. Er kan met eigen auto ook worden getest op een Maha rollen remmentestbank. Eventueel in combinatie met een uitgebreide teststraat voor het testen van het bijvoorbeeld het bandenprofiel, de asdemping, wegdeksimulator, digitale koplamp analyse e.d. 

Het bezoekadres van Maha Nederland is: Bleek 4, Industrieterrein Papland. Live testen op alle beursdagen vanaf 14.00 tot 20.00 uur. Geïnteresseerden die Maha bezoeken voor een live test ontvangen bovendien een interessante kortingscoupon die inwisselbaar is op de beurs stand van Maha.

Op de Maha stand (nr. 161) in de Evenementenhal pakt Maha fors uit met de remmentestbanken. Via google maps is ook te zien welke bedrijven al hebben geïnvesteerd in een echte Maha remmentestbank. Nieuw is de mogelijkheid om de platen of rollen remmentestbanken te huren met recht van koop. Voor een gering bedrag per maand wordt het investeringsbedrag gespreid en tijdens de huurperiode zorgt Maha voor het onderhoud en certificering.

Bij de platen remmentestbank biedt Maha de mogelijkheid om deze zelf te installeren! Hiermee kan een behoorlijk bedrag op aankoop worden bespaard. De klant krijgt daartoe een uitgebreide montage handleiding en plaatsing formulier. Een monteur van Maha komt op een afgesproken datum om de bank te inspecteren en te certificeren voor de APK toelating. Mogelijk voor een huurkoop prijs van slechts € 155 per maand.

www.mahanederland.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer