Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Audi A3 1.6 TDI ultra: 14% bijtelling. That’s it.

Gepubliceerd op: 05-08-2013


Goedemorgen, een dienstmededeling voor bij uw dagelijkse kommetje ontbijtmuesli: Audi kondigt de A3 ultra aan. Dat klinkt als een auto die heel hard gaat, maar laat u niet in de luren leggen, alleen gierig leasevolk krijgt hiervan een extra plooi in de pantalon.

Vroeger voegde Audi eenvoudigweg een ‘e’ toe achter de bekende TDI-letters als nomenclatuur voor hun schraapmodellen, maar onlangs hebben de paarse broeken in Ingolstadt kennelijk bepaald dat ‘ultra’ een betere aanduiding is. Ons best, het beestje moet een naam hebben.

Onderhuids is deze 1.6 TDI identiek aan de Golf Bluemotion, wat inhoudt dat de auto 110 pk levert, en, belangrijker, 85 gram CO2 per kilometer uitstoot. Dit betekent ook in 2014 een plaatsje in de 14%-bijtellingscategorie, maar let op: er moet vanaf volgend jaar (godzijdank) wel gewoon MRB over worden betaald.

Zoals elk spaarmodel ligt de A3 ultra lager, is de aerodynamica geoptimaliseerd, en rolt hij op lage-weerstandbandjes. Hij komt er als driedeurs en als Sportback. Het totaalgewicht bedraagt 1.205 kg.

Dan nog even de papieren specs: 0-100 in 10,5 seconden, een top van 200, en een verbruik van 3,2 liter. Dat laatste betekent volgens Audi dat je (dankzij een tankinhoud van 50 liter) pas om de 1.500 km hoeft te tanken. Wij gokken dat de gemiddelde bestuurder al moeite genoeg gaat hebben om het dagtellerklokje rond te rijden.

Vanaf september komt de leasetopper, met handgeschakelde zesbak, op de markt. In Duitsland bedraagt de prijs 25.200 euro, de Nederlandse beprijzing volgt later.

Bron: Autoblog.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer