Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

APK reminder stuurt automobilist naar garage

Gepubliceerd op: 17-11-2013


De vergelijksite Bestegarage.nl verzamelde de afgelopen vijf weken ruim 5.500 aanmeldingen voor haar nieuwe apk Reminder. Autobezitters ontvangen met deze gratis tool tijdig een herinnering dat het weer tijd is voor de apk, aangevuld met een overzicht van geschikte garages binnen de eigen regio.

Alle autobedrijven die een abonnement hebben bij Bestegarage.nl worden de komende periode gratis toegevoegd aan deze reminder oplossing, zodat zij direct zichtbaar zijn voor alle autobezitters binnen een afstand van 15 kilometer.

Voor de autobezitter biedt de gratis apk Reminder een hoop gemak en duidelijkheid. Autobezitters kunnen zich op de website van Bestegarage.nl aanmelden voor de apk Reminder en ontvangen vervolgens ruim op tijd een herinnering, tezamen met een shortlist van autobedrijven die deze apk in de regio aanbieden. Daarbij staat natuurlijk het cijfer op basis van de reviews en de prijs van de apk. Vervolgens kan er via de website gelijk een afspraak worden gemaakt bij het garagebedrijf naar keuze.

Robin van Koppen technisch directeur Bestegarage.nl: “We groeien nu met bijna 1.000 aanmeldingen per week. Hiermee is voor ons de pilot erg succesvol geweest en hebben we nu al besloten hem volledig open te zetten. Binnenkort wordt de tool nog slimmer gemaakt, bijvoorbeeld door de locatie van de autobezitters met GPS of WIFI te bepalen in plaats van de postcode die we nu vragen. We doen er alles aan om de toegevoegde waarde voor zowel de autobedrijven als de autobezitter steeds verder te vergroten. We verwelkomen nu maandelijks 60.000 autobezitters en ons doel is continue al deze autobezitters naar de beste garages te sturen.”

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer