Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

APK-Koek wordt langzaam kleiner

Gepubliceerd op: 30-08-2013


Gestaag neemt het jaarlijks aantal uitgevoerde apk's af met zo'n tweehonderdduizend stuks. Toch zijn er merken die juist groei laten zien. Ook het marktaandeel van de niet-dealers groeit tegen de stroom in.

Op jaarbasis daalde het aantal keuringen van 6,54 miljoen in 2011 naar 6,33 miljoen in 2012. Op basis daarvan zou dit jaar uitkomen op circa 6,15 miljoen keuringen. Omdat 2013 echter slechts acht maanden oud is, vergelijken we dit jaar alleen met de eerste zeven maanden van 2011 en 2012.

In 2011 zijn er tot en met juli nog meer dan vier miljoen keuringen uitgevoerd, waarvan nog geen zeventig procent bij de niet-dealers. Dit jaar is dat segment gestegen naar ruim 72 procent, terwijl het totaal aantal apk’s daalde tot onder 3,9 miljoen stuks.Conform de verwachting is op merkniveau Volkswagen de grootste afnemer met 484.000 keuringen, op afstand gevolgd door Opel dat bijna een honderdduizend minder gekeurde auto’s heeft.

De nummers drie, vier en vijf zitten dichter bij elkaar: Renault haalt bijna 318.000 keuringen terwijl Peugeot goed is voor 309.257 en Ford komt op 292.644 stuks. Dat beeld verandert echter als we de merkpositionering afstemmen op de prestatie in het eigen dealerkanaal. Ford is namelijk met 77.244 keuringen bij de eigen dealers de nummer twee, precies tussen de 83.034 van Volkswagen en de 74.195 van Opel.

Een aantal merken springt er nadrukkelijk uit doordat ze tegen alle trends in juist een flink zien stijgen, mede dankzij het steeds breder wordende modellengamma en dat is ook terug te zien in de apk-lijst. Van de premium-merken is het merk met de ringen de enige die echt overtuigend plust. De eigen merkdealer is bij Audi goed voor een marktaandeel van 18,6 procent.

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer