Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

AA-Equipment start verkoop automotive special tools via website Budget Equipment

Gepubliceerd op: 06-11-2014


Leverancier van werkplaatsequipment Allround Automotive Equipment (AA-Equipment) in Helmond is gestart met de verkoop van betaalbare automotive special tools via website www.budget-equipment.nl.

“Op de website zijn de gereedschappen vele malen goedkoper dan elders”, aldus AA-Equipment directeur Ben van de Kerkhof. “En binnenkort gaan we met een demonstratieauto de weg op om de gereedschappen bij autobedrijven te promoten en verkopen.”

Compleet gereedschapswarenhuis

De website is een compleet gereedschapswarenhuis en overzichtelijk ingedeeld om de monteur zo snel mogelijk het gereedschap te laten vinden dat hij nodig heeft. Duidelijke pictogrammen leiden de websitebezoeker eenvoudig naar hoofdcategorieën zoals bijvoorbeeld: Aandrijflijn, Airco, Koeling, Koppeling, Uitlaat, Stuurinrichting en Remmen.

Maar ook voor diagnose apparatuur en hefbrugaccessoires kun je op de website terecht. Eenmaal in een hoofdcategorie aangekomen, kan de bezoeker doorklikken naar specifieke gereedschappen voor zijn werkzaamheden.

“Nadat het benodigde gereedschap in de virtuele winkelmand geplaatst en betaald is, heeft de besteller het gereedschap snel in huis”, aldus van de Kerkhof.

Via de Budget Equipment nieuwsbrief informeert AA-Equipment geïnteresseerden over in prijs verlaagde wekelijkse en maandelijkse aanbiedingen.

Abonneren op de nieuwsbrief kan via URL: http://www.budget-equipment.nl/mailing.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer