Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

AA-Equipment presenteert Launch X-631+ en X-712 3D uitlijnapparatuur

Gepubliceerd op: 15-09-2014


Leverancier van werkplaatsequipment Allround Automotive Equipment B.V. (AA-Equipment) in Helmond presenteert de Launch X-631+ en X-712 3D.

De Launch X-631+ en X-712 3D zijn professionele en betaalbare uitlijnapparaten voor ieder autobedrijf, bandenbedrijf, fastfitter en schadeherstelbedrijf waar aan personenwagens en lichte bedrijfswagens gewerkt wordt.

De X-631+ en X-712 3D zijn er beiden in staat om snel wielstanden te kunnen meten en afstellen en zorgen voor efficiëntie en maximaal rendement in de werkplaats. De gegevensoverdracht tussen de meetkoppen en het kabinet met daarin de computer verloopt via Bluetooth waardoor er geen hinderlijke kabels in de omgeving van het voertuig zijn en de monteur zonder hindernissen zijn werkzaamheden uit kan voeren.

Launch X-712 3D
De Launch X-712 3D is nieuw in het programma van AA-Equipment en het eerste uitlijnapparaat met twee camera’s en driedimensionale weergave. De X-712 3D bezit de modernste meettechnieken om de wielstanden van een voertuig snel, accuraat en vakkundig te controleren en af te stellen.   

De X-712 3D is een modern volledig draadloos uitlijnapparaat met een duidelijk weergegeven visuele meting. De wielstanden worden automatisch gecontroleerd met hoogwaardige camera’s. De reflectietargets bevatten geen elektronische componenten, zijn onderhoudsvrij en ongevoelig voor storingen.

De database omvat gespecificeerde uitlijngegevens, testprocedures, visuele reparatieanimaties, helpfuncties, diagrammen en interfaces van meer dan 20 duizend voertuigmodellen. De Launch X-712 3D is daardoor eenvoudig te bedienen. Het complete testproces kan automatisch of handmatig worden doorlopen. De gebruiker kan daarnaast ook zelf nieuwe gegevens aan de database toevoegen of gegevens in de database aanpassen.

Launch X-631+
De Launch X-631+ is een uitlijnapparaat met acht camera’s waarbij snel meten het uitgangspunt voor de ontwikkeling van de machine is geweest. De meetkoppen met ieder twee 20° CCD-camera’s worden met de mechanische snelspanners snel en makkelijk aan de wielen opgehangen.

Doordat de X-631+ de camberstand over alle wielen in één keer tegelijk meet, wordt een aanzienlijke snelheidswinst geboekt. Het voertuig hoeft hierbij maar 45 graden naar achteren verplaatst te worden en de totale camberstand is gemeten. Het is niet meer nodig om ieder wiel afzonderlijk uit te slingeren.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer