Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

AA-Equipment-Launch Tech Benelux introduceert Break out box systeem

Gepubliceerd op: 01-05-2015


Nooit meer prikken in dure en kwetsbare kabels, draden en afdichtingen

Om aan een voertuig met een storing een juiste diagnose te stellen, is alleen het uitlezen en wissen van foutcodes absoluut onvoldoende. Na het uitlezen begint voor de meeste automonteurs  pas het karwei. Het gebruik van een oscilloscoop of geavanceerde multimeter is een essentieel onderdeel van een complete diagnose.


Maar hoe meet je nu een signaal van een sensor of actuator zonder schade toe te brengen aan bekabeling of connector?

Leverancier van werkplaatsequipment en diagnosesystemen AA-Equipment/Launch Tech Benelux B.V. te Helmond introduceert in samenwerking met ProTech Service & Engineering een nieuwe manier om signalen te meten.


Het gebruik van break out boxen is niet nieuw voor AA-Equipment/Launch Tech Benelux. Al vanaf 1999 werden vele break out boxen met parallelkabels geleverd. Echter deze werden geplaatst tussen kabelboom en ECU.

Meten met een break out box rechtstreeks op de sensor of actuator is nieuw en uniek!

Het Break out box systeem met passende Y-kabels is de beste en absoluut de veiligste manier om elektrische signalen te meten zonder kwetsbare en dure kabels, draden, klemmen en stekkers te beschadigen. Het Break out box systeem is bij uitstek geschikt voor toepassingen in de automotive, landbouwmechanisatie, scheepvaart, industrie en bedrijven die versnellingsbakken repareren.


Populair en winstgevend gereedschap

Het 18-pins Break out box systeem met Y-kabels is een populaire en winstgevende tool die is ontworpen op basis van vraag uit de markt. Om een elektrisch signaal te meten, moet in de meeste gevallen door de isolatie in de bedrading nabij de stekker met prikpennen geprikt worden. Hierdoor ontstaat lekkage met alle mogelijke denkbare storingen als gevolg voor de toekomst.


Vocht, (zout) water, sneeuw en ijs in doorboorde kabels en stekkers behoren met het Break out box systeem tot de verleden tijd. Meer gedetailleerde informatie over het Break out box systeem kunt u vinden op onze website www.aa-equipment.nl.

Volgens AA-Equipment/Launch Tech Benelux  CEO Ben van de Kerkhof is het gebruik van een multimeter of oscilloscoop een belangrijk (diagnose)hulpmiddel noodzakelijk voor iedere voertuigtechnicus.

“De meeste technici gebruiken een scherpe puntige testsonde of prikpen om door de isolatie van de bedrading heen te prikken. Dit vergroot de kans op problemen in de toekomst doordat vocht in de kabels en stekkers terechtkomt. Dit probleem is onmogelijk wanneer men gebruik maakt van een break out box en een passende Y- of adapterkabel. Deze wordt geplaatst tussen de sensor en stekker van de kabelboom. Een veiligere en nauwkeurigere manier van meten bestaat niet.”

Meer dan 1.000 kabels voor auto’s en trucks

Het Break out box systeem is een simpele en veilige oplossing om de bedrading en stekkers in tact te houden. Tegelijkertijd biedt de intelligente tool uiterst nauwkeurige informatie en data. Op dit moment zijn meer dan 1.000 verschillende soorten adapterkabels voor de meest voorkomende personenwagens, lichte bedrijfswagens, vrachtwagens, bussen en touringcars beschikbaar.


ProTech Service & Engineering ontwikkelt en produceert deze break out boxen en Y-kabels en neemt de OEM markt voor haar rekening,  AA-Equipment/Launch Tech Benelux is wereldwijd aangesteld als verkooporganisatie voor de aftermarket.

Vanuit diverse landen is al interesse getoond in dit product en de eerste sets zijn al verstuurd.

Heeft u interesse, neem dan contact op met AA-Equipment/Launch Tech Benelux.  

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer