Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

AA-Equipment introduceert Launch X-431 PRO3; diagnose stellen via het Android platform

Gepubliceerd op: 15-09-2014


Leverancier van werkplaatsequipment Allround Automotive Equipment (AA-Equipment) in Helmond introduceert de Launch X-431 PRO3. De Launch X-431 PRO3 is een professioneel en geavanceerd voertuigdiagnosesysteem dat draait op het veelzijdige Android besturingssysteem. Dit is een primeur op het gebied van voertuigdiagnose.

De Launch X-431 PRO3 is voorbereid op alle OBD2-functies en kan real-time motorgegevens en sensor-data lezen en vergelijken met een uitgebreide database met voertuiggegevens. Met Freeze Frame Data kunnen momentopnames opgenomen en achteraf vergeleken worden. Vanzelfsprekend is het met de Launch X-431 PRO3 ook mogelijk om foutcodes uit te lezen en te wissen, service-resets uit te voeren.

Meest voorkomende merken
De Launch X-431 PRO3 wordt geleverd met een uitgebreid pakket diagnosesoftware waarmee de belangrijkste en meest voorkomende automerken en modellen gediagnosticeerd kunnen worden. De set bestaat uit een 10,1 inch tablet met touchscreen en een ingebouwde camera met foto- en videofunctie en een 16-polige OBD DBS Bluetooth connector. De set wordt standaard geleverd in een koffer met alle beschikbare OBDI verloopstekkers voor oudere voertuigen .

De verbinding tussen de Launch X-431 PRO3 en het voertuig is volledig draadloos en komt tot stand via Bluetooth. Het Launch diagnosesysteem is uitgerust met een uitgebreid diagnosesoftwarepakket, ondersteuningsprogramma’s en reparatietips voor de meest voorkomende Europese, Aziatische en Amerikaanse automerken en modellen. Op termijn introduceert Launch speciale 16-polige OBD GOLO connectoren waarmee voertuigen, onafhankelijk van de locatie, op afstand gevolgd en uitgelezen kunnen worden.

Hoge snelheid en stevige behuizing
De tablet met 10,1 inch touchscreen behelst alle Android vingerfuncties zoals in- en uitzoomen, draaien en vegen. Iedere Android software en applicatie kan worden gedownload en geïnstalleerd. Krachtige hardware zorgt voor een hoge processorsnelheid. De ergonomische behuizing is uniek in zijn soort en gemaakt van stevig rubber. Hierdoor is de Launch X-431 PRO3 uitermate geschikt voor gebruik in een werkplaatsomgeving.

Gebruikers ontvangen automatisch een herinnering als er nieuwe softwareversies of updates beschikbaar zijn. Via de ingebouwde high-speed WiFi-applicatie maakt de Launch verbinding met internet. Op deze manier heeft de monteur toegang tot online diagnoseplatformen waar hij informatie kan vinden en tips en tricks uit kan wisselen met andere gebruikers. Er is eveneens een koppeling met een uitgebreide database met talloze reparatietips en oplossingen.

De Launch X-431 modellen staan bekend als de meest complete en universele diagnosesystemen voor de gehele automotive sector die op dit moment beschikbaar zijn. Naast de uit voorraad leverbare Launch X-431Pro3, levert AA-Equipment ook de Launch X-431GDS en Launch X-431 PAD.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer