Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

AA-Equipment geeft 300 euro voor oude diagnoseapparatuur

Gepubliceerd op: 31-10-2014


Leverancier van werkplaatsequipment Allround Automotive Equipment (AA-Equipment) in Helmond geeft 300 euro terug voor een oude bruikbare diagnosetester, oscilloscoop of uitgebreide multimeter bij de aanschaf van een Launch X-431 PRO3 voertuigdiagnosesysteem.

Normaal kost de Launch X-431 PRO3 € 2.250, maar bij inruil van een oude tester nog maar € 1.950. Uw oude bruikbare diagnoseapparaat wordt door AA-Equipment ter beschikking gesteld aan de Stichting Go for Africa. Go for Africa is op 14 juni 2006 opgericht door Jan Huizinga. Huizinga is een ervaren ROC-docent autotechniek met werkervaring in Afrika. Zijn wens is om zijn Afrikaanse avontuur en ervaringsgericht leren met elkaar te combineren.

Koppeling Nederlands en Afrikaans onderwijs
Vanuit de wens het Nederlandse onderwijs te verdiepen en verbreden, organiseert Huizinga sinds de oprichting van Go for Africa avontuurlijke werkstages in verschillende West-Afrikaanse landen zoals Gambia, Senegal en Mauritanië. Met zijn werkstages maakt hij een koppeling tussen Nederlands en Afrikaans onderwijs.

AA-Equipment is sponsor van Go for Africa. “We ondersteunen Go for Africa omdat de stichting goed werk doet ter ondersteuning van de technische scholen daar,” aldus Ben van de Kerkhof van AA-Equipment. “De vrijwilligers rijden naar Senegal dus er komt ook nog een stuk avontuur bij kijken.”
Alle sponsoren tonen volgens Huizinga op de een of de andere manier grote betrokkenheid bij Go for Africa. “Door deze sponsoring krijgt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en “Het Avontuur met een goed Doel” vorm binnen dit project.”

Launch X-431 PRO3
De Launch X-431 PRO3 is een professioneel en geavanceerd voertuigdiagnosesysteem dat draait op het veelzijdige Android besturingssysteem. Dit is een primeur op het gebied van voertuigdiagnose. De Launch X-431 PRO3 is voorbereid op alle OBD2-functies en kan real-time motorgegevens en sensor-data lezen en vergelijken met een uitgebreide database met voertuiggegevens. Alle informatie over de Launch X-431 PRO3 vind u oponze website.

Ga naar de Go for Afrrica website. 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer