Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

A2SP verkoopt activiteiten

Gepubliceerd op: 22-05-2013


JDS bedrijfsautomatisering heeft de online planactiviteiten van A2SP overgenomen. Daardoor maken de gebruikers van de A2SP online planmodule Autoafspraak.nl de overgang naar de nieuwste online planmodule van JDS.

JDS bedrijfsautomatisering uit Venray is de bedenker en ontwikkelaar van Plan-IT Werkplaats, een digitaal planbordsysteem voor de professionele werkplaats. A2SP uit Utrecht is niet alleen RDW-provider voor de autobranche maar ontwikkelt bijvoorbeeld ook internetapplicaties en diensten voor RDW-informatie.

"A2SP heeft ervoor gekozen zich te richten tot haar core business. De (online) planactiviteiten vallen daar niet onder. Gezien de innige samenwerking die al bestond tussen A2SP en JDS, lag het voor de hand om onze online planactiviteiten over te dragen aan JDS", aldus Erik Jacobs, directeur A2SP. JDS heeft als leverancier van planningssoftware nu direct toegang tot een groot aantal afnemers van Autoafspraak.nl.

Werkwijze
Elke module, ingebed in de website van het autobedrijf, biedt de mogelijkheid om een online werkplaatsreservering te versturen naar de klant/autobedrijf. De werkplaatschef controleert het verzoek en treedt in contact met de consument voor de bevestiging van de afspraak (via telefoon, e-mail of sms). Geheel dynamisch (in veel gevallen kan het gekoppeld worden aan het Dealer c.q. Garage Management Systeem) laat de online planning de actuele beschikbaarheid van de werkplaats zien. Voor autobedrijven voor wie dit nog niet ver genoeg gaat, heeft JDS een online module ontwikkeld, die tijdsgebonden afspraken mogelijk maakt waarbij de consument zelf kan bepalen op welk tijdstip hij de auto wil brengen. Hierbij wordt rekening gehouden met beschikbaarheid van de juiste kennis, competenties en middelen in de werkplaats.

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer