Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

91e Salon voor Lichte Bedrijfsvoertuigen, Vrijetijdsvoertuigen, Moto’s en Fietsen

Gepubliceerd op: 02-01-2013


De 91ste editie van het automobielsalon van Brussel wordt door FEBIAC georganiseerd van 11 tot en met 20 januari 2013.  Zoals steeds in de onpare jaren gaat de aandacht naar Lichte Bedrijfsvoertuigen, Vrijetijdsvoertuigen en Tweewielers. Bij de opvallendste nieuwigheden voor de komende editie noteren we de terugkeer van het fietssalon en de extra aandacht voor animatie en beleving. 

Een breed gamma aan populaire voertuigtypes
Het komende Salon focust op lichte bedrijfsvoertuigen en vrijetijdswagens in al hun vormen en verschijningen. Op die manier is dit Salon zowel voor de professional als voor gezinnen de beste manier om een overzicht te krijgen van dit uitgebreide en populaire voertuigengamma.


De scheidingslijn tussen de verschillende voertuigen wordt immers steeds kleiner en steeds meer voertuigen worden multifunctioneel. Ondernemers en actieve professionals gaan op zoek naar een voertuig dat comfort combineert met ruimte, flexibiliteit en rijplezier. Monovolumes, breaks, off-road en all-roadvoertuigen worden daardoor alsmaar populairder. En ook bij gezinnen zijn dit zeer populaire segmenten.

Tweewielers zijn hip en populair!
Scooters en motorfietsen blijven populair en worden steeds belangrijker in het mobiliteitsaanbod.  Zoals ieder jaar weer zijn zij dan ook prominent aanwezig op het Salon in de paleizen 1 en 3. Van kleine stadsscooter tot luxe-toermachine, alle mogelijke motorfietsen zijn er te vinden, net als uitrustingen voor motorfietsen en motorrijders, onderdelen, toebehoren en diensten. Het Salon van Brussel blijft met andere woorden de vaste plaats van afspraak voor elke motorliefhebber, en zo zijn er steeds meer.


NIEUW: Fiets & zo
Ook de fiets is terug op het Salon van Brussel!  Tijdens de eerste vier dagen van het Salon – van 11 tot 14 januari - loopt in hall 2 onze gloednieuwe fietsersbeurs ‘Fiets&zo’. Anders dan andere fietsbeurzen leggen wij met ‘Fiets&zo’ niet enkel de nadruk op de fietssport, maar ook op vrijetijd en ontspanning, op lifestyle en natuurlijk op mobiliteit en milieu.


U kunt zich verwachten aan fietsconstructeurs (waaronder enkele jongen Belgische merken) en specialisten van onderdelen en uitrusting, maar ook aan sportfederaties, mobiliteits- en fietsersverenigingen, toeristische diensten en veel meer.

Bovendien komt er een testparcours voor ligfietsen, elektrische fietsen en tandems: een unieke kans om ook die producten eens zelf uit te proberen!

Tenslotte besteden organisator FEBIAC en een aantal van de exposanten ook aandacht aan multimodaliteit en fietspendelen. De fiets herovert zijn plaats in het aanbod aan individuele mobiliteit; dat wordt steeds duidelijker in het straatbeeld en tijdens ‘Fiets&zo’!

Probeer zelf een van onze testpistes of geniet van spectaculaire animaties
De Salons in de onpare jaren – zoals het komende salon dus – hebben iets voor op het ‘grote’ Auto- en Motosalon: zij schenken meer aandacht aan animatie en beleving. Dat is dit maal niet anders. Er komt opnieuw een zeer spectaculaire 4x4-piste en vanzelfsprekend ook de piste voor elektrische en hybride voertuigen. Deze laatste wordt weer een stuk groter, met een testparcours dat elke bezoeker dan kans geeft om in levenden lijve te ervaren hoe een elektrische aangedreven auto rijdt.


Daarnaast gaat heel wat aandacht naar animatie en beleving voor motorliefhebbers.

Wij plannen trial- en stuntshows, waaronder de uiterst spectaculaire ‘globe of death’ waarbij een of zelfs meerdere motorrijders halsbrekende toeren uithalen, ingesloten in een metalen bol.  En verder komt er opnieuw een ‘Motorbikeparade’ en een ‘Nacht van de Moto’ waarbij op zaterdag 19 januari de motorpaleizen open blijven tot 22 uur.

Dream Cars for Wishes
Voor de echt gepassioneerde autoliefhebber heeft FEBIAC nóg een verrassing in petto.


Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 januari is er opnieuw de exclusieve benefiettentoonstelling  Dream Cars for Wishes.  Voor de tweede maal op rij verzamelen wij meer dan 50 exclusieve droomwagens in Paleis 11 dat speciaal wordt ingekleed om deze auto’s perfect tot hun recht te doen komen. Een niet te missen afspraak voor wie van exclusieve wagens houdt! Voor een ticket voor Dream cars for Wishes betaal je een supplement van €7 en de opbrengst gaat integraal naar de Make a Wish foundation.   

Praktische informatie
Persdag:donderdag 10 januari 2013, 8:00 – 15:00

Officiële inhuldiging: donderdag 10 januari 2013, 15:00
Professionals- & VIP-avond: donderdag 10 januari 2013, 16:00 – 24:00
Toegang voor het publiek van vrijdag 11 t/m zondag 20 januari 2013 van 10:00 tot 18:30. Avondopening tot 22:00 op vrijdag 11, maandag 14 en vrijdag 18 januari 2013.

                Fiets&zo: van vrijdag 11 tot en met maandag 14 januari 2013

                Dream Cars for Wishes: van vrijdag 18 tot en met zondag 20 januari 2013

Toegangsprijs: 13 euro aan de kassa of via de e-shop op www.autosalon.be. Kinderen onder de 6 jaar gratis; kinderen tussen 6 en 12 jaar betalen 7 euro. Een groepskaart voor 10 personen kost 80 euro.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer