Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

“Unigarant en ANWB verzekeren geven verdere invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen”

Gepubliceerd op: 05-11-2014


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is in de verzekeringsbranche een ‘trending topic’. Onlangs tekende Lidwien Suur, algemeen directeur Unigarant en ANWB verzekeren, de intentieverklaring van de stichting Duurzaam Repareren.

Unigarant en ANWB verzekeren willen ondernemen met oog voor People (mensen), Planet (milieu en maatschappij) en Profit (winst en continuïteit van de onderneming). Het is belangrijk een balans te vinden tussen deze drie elementen om nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor de mens, maatschappij en milieu te realiseren.

Die balans vindt Unigarant terug bij de stichting Duurzaam Repareren, waarvan de ANWB vanaf de start betrokken is. Unigarant en ANWB verzekeringen zijn hier onderdeel van. Met het aangaan van de samenwerking eisen beide organisaties nu ook dat haar schadeherstellers duurzaam werken.

“Wij willen graag een duurzame relatie met onze herstellers, maar dat kan alleen als zij duurzaam werken”, zegt Lidwien Suur. “Minder energieverbruik, minder afval, minder grondstoffen en de zorg voor mens en milieu is beter voor de samenleving en de kostenbeheersing. Ook op de langere termijn. Het draagt bij aan een duurzame mobiliteit en de mogelijkheid om ook in de toekomst uitstekende verzekeringen tegen marktconforme prijzen te kunnen bieden”.

Met deze stap sluit Unigarant zich aan bij de koplopers in duurzaamheid in de automotive. In de koplopergroep zitten naast verzekeraars ook fleetowners, autoleasemaatschappijen en de ANWB.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer