Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

“Overlander introduceert remmentestbank met aslift”

Gepubliceerd op: 22-04-2016


Overlander BV de werkplaats totaal inrichter uit Zeewolde blijft innoveren en introduceert een remmentestbank met een geïntegreerde aslift welke geschikt is voor caravans en aanhangwagens met 2- of meerdere assen.

“Een geïntegreerde aslift in een remmentestbank voor het testen van de remmen van caravans en aanhangwagens is eigenlijk onmisbaar geworden en met behulp van deze lift kan er een flinke tijdwinst behaald worden van wel twintig minuten per doorgang doordat er bijvoorbeeld geen wielen meer gedemonteerd hoeven worden van de caravan of aanhangwagen” volgens directeur Dennis Brünings.

In nauwe samenwerking met Escon, de Nederlandse fabrikant van remmentestbanken heeft Overlander een aslift ontwikkeld die toegepast kan worden met de standaard remmentestbank type RT9001 en RT9002 welke tevens geschikt zijn voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens. De extra lange meetrollen van beide typen bedragen 900 mm. en hebben een totale testbreedte van 2.680 mm. 

Het hefgewicht van de aslift bedraagt 3.000 kg.

“Wij zijn zeer verheugd met deze innovatie en kunnen zo in combinatie met de Escon oploopremsimulator een volledige teststraat aanbieden wel of niet met een wielvrije schaarhefbrug in de vloer aldus Brünings”

Tijdens de EQUIPVAK, welke gehouden wordt van 31 Mei t/m. 2 Juni in de Expo Haarlemmermeer zal Overlander BV op stand 2C01 de remmentestbank met geïntegreerde aslift als wereldprimeur aan het grote publiek introduceren.  

EQUIPVAK is de nieuwe nationale vakbeurs voor iedereen die te maken heeft met werkplaats equipment, carwash en handgereedschappen en is dagelijks geopend van

12 tot 22 uur waarbij zowel het bezoek als parkeren volledig gratis is.

Registreer u gratis via: www.equipvak.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer